07/09/2022 07/09/2022 Τα εγκαίνια της έκθεσης του καταξιωμένου αγιογράφου Γιώργου Κορδή «Ανέστιοι Προσφεύγοντες» πραγματοποιήθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα Μερκουρη» τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Η Θεολογική Σχολή και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), τιμώντας τη μνήμη της επετείου των 100 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή (1922-2022), οργανώνουν και παρουσιάζουν, σε συνεργασία με το...
07 Σεπτεμβρίου, 2022 - 10:55
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2022 - 10:57

Ο Υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος στα εγκαίνια της έκθεσης «Ανέστιοι Προσφεύγοντες»

Διαδώστε:
Ο Υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος στα εγκαίνια της έκθεσης «Ανέστιοι Προσφεύγοντες»

Τα εγκαίνια της έκθεσης του καταξιωμένου αγιογράφου Γιώργου Κορδή «Ανέστιοι Προσφεύγοντες» πραγματοποιήθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα Μερκουρη» τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Η Θεολογική Σχολή και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), τιμώντας τη μνήμη της επετείου των 100 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή (1922-2022), οργανώνουν και παρουσιάζουν, σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων, τη ψηφιακή ζωγραφική εγκατάσταση του καταξιωμένου αγιογράφου και πανεπιστημιακού η οποία θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό  έως 24 Σεπτεμβρίου 2022.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης προλόγισε ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Άγγελος Συρίγος.

Παρέστησαν ο Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής κ. Αθανάσιος – Μελέτιος Δημόπουλος, ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής Αθηνών, Αναπληρωτής Καθηγητής κ. Χρήστος Καραγιάννης, Καθηγητές της Σχολής, φοιτητές και επισκέπτες που έσπευσαν να θαυμάσουν τα έργα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων