13/10/2022 13/10/2022 Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης και κατά τη φετινή σχολική χρονιά (2022-23) δηλώνει δυναμικά το «παρών», στηρίζοντας την εκπαιδευτική κοινότητα μέσα από μία πλούσια θεματολογία Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και δράσεων. Ενδεικτικά τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα είναι τα εξής: «Μία βόλτα στην ΟΑΚ», «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος: ο Ζωγράφος του Θεού», «Μία εικόνα χίλιες λέξεις: Κατανοώντας τα χρώματα και τα σύμβολα»,...
13 Οκτωβρίου, 2022 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2022 - 11:50

ΟΑΚ: Εκπαιδευτικά Προγράμματα 2022 – 2023 για El Greco και Μίκη Θεοδωράκη

Διαδώστε:
ΟΑΚ: Εκπαιδευτικά Προγράμματα 2022 – 2023 για El Greco και Μίκη Θεοδωράκη

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης και κατά τη φετινή σχολική χρονιά (2022-23) δηλώνει δυναμικά το «παρών», στηρίζοντας την εκπαιδευτική κοινότητα μέσα από μία πλούσια θεματολογία Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων και δράσεων.

Ενδεικτικά τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα είναι τα εξής: «Μία βόλτα στην ΟΑΚ», «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος: ο Ζωγράφος του Θεού», «Μία εικόνα χίλιες λέξεις: Κατανοώντας τα χρώματα και τα σύμβολα», «Μίκης Θεοδωράκης: η Βιογραφία του», «Μικρασιατική Καταστροφή, 100 χρόνια μετά – Η ζωή τότε στις αλησμόνητες πατρίδες», «Ορθόδοξη Χριστιανική Νηστεία: μία παράδοση αιώνων που σέβεται το Φυσικό Περιβάλλον και τον Άνθρωπο» και Έκθεση για τον Renato Mordo, τον πρώτο σκηνοθέτη της Εθνικής Λυρικής Σκηνής της Ελλάδας, με τίτλο: «Ρενάτο Μόρντο. Εβραίος, Έλληνας και Γερμανός. Η ζωή ενός καλλιτέχνη την εποχή των άκρων», σε επιμέλεια του ελληνιστή Τόρστεν Ίσραελ / Torsten Israel (19 Νοεμβρίου 2022 – μέσα Ιανουαρίου 2023).

Επίσης, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης έχει τη δυνατότητα διαδικτυακών Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων με τη συμμετοχή σχολικών μονάδων από όλη την Ελλάδα. Η θεματολογία μπορεί να είναι η ίδια όπως αναφέρεται παραπάνω, αλλά χρειάζεται ειδική προετοιμασία από τη σχολική Τάξη που θα συμμετάσχει στο εκάστοτε Πρόγραμμα.

Τα Εκπαιδευτικά Προγράμματα θα πραγματοποιούνται με την τήρηση των εκάστοτε οδηγιών του ΕΟΔΥ και οι μαθητές θα χωρίζονται σε μικρότερα τμήματα, όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο. Στις αίθουσες τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την υπεύθυνη των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων κα Χρύσα Μπαλτζή. Στοιχεία επικοινωνίας: 2824022245 – 2824022500, e-mail: [email protected]

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων