29/03/2021 29/03/2021 Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) και η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος «Το Φως», στο πλαίσιο των νέων διαδικτυακών δράσεων του Ιδρύματος και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, όπως έχει οριστεί η 2η ημέρα του Απρίλη και έχει καθιερωθεί από τη Διεθνή Οργάνωση Βιβλίων για τη Νεότητα (IBBY) το 1966, διοργανώνουν Διαδικτυακή Ημερίδα, με τίτλο:...
29 Μαρτίου, 2021 - 11:49
Τελευταία ενημέρωση: 29/03/2021 - 11:51

ΟΑΚ: «Όταν το παιδικό βιβλίο συναντά τα συναισθήματα»

Διαδώστε:
ΟΑΚ: «Όταν το παιδικό βιβλίο συναντά τα συναισθήματα»

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) και η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος «Το Φως», στο πλαίσιο των νέων διαδικτυακών δράσεων του Ιδρύματος και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, όπως έχει οριστεί η 2η ημέρα του Απρίλη και έχει καθιερωθεί από τη Διεθνή Οργάνωση Βιβλίων για τη Νεότητα (IBBY) το 1966, διοργανώνουν Διαδικτυακή Ημερίδα, με τίτλο: «Όταν το παιδικό βιβλίο συναντά τα συναισθήματα».
Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1 Απριλίου 2021 και ώρα 18:00, με ομιλητές την κα Μάρω Θεοδωράκη, Συγγραφέα – Μουσικό, η οποία θα μιλήσει για την προβολή των συναισθημάτων στο παιδικό βιβλίο μέσα από τη μάτια του συγγραφέα, τη Δρα Αγγελική Μαστρομιχαλάκη, Συγγραφέα – Εκπαιδευτικό, η οποία θα αναλύσει τον τρόπο με τον οποίο η ανάγνωση λογοτεχνικών βιβλίων μετατρέπεται σε οδηγό για την ανάπτυξη της συναισθηματικής νοημοσύνης των παιδιών και τον κ. Χρήστο Γουσίδη, Εικονογράφο Παιδικών Βιβλίων, ο οποίος θα μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο η εικονογράφηση των παιδικών βιβλίων γίνεται πομπός συναισθημάτων.
Η παραπάνω διαδικτυακή συνάντηση θα μεταδοθεί από το κανάλι του Ιδρύματος στο YouTube. Το μόνο που απαιτείται είναι η σύνδεση μέσω του συνδέσμου: https://bit.ly/2J7COjq, επιλέγοντας τη συγκεκριμένη εκδήλωση, που θα έχει τη σήμανση “LIVE” (Ζωντανή Μετάδοση).

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων