19/08/2022 19/08/2022 Η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Νότιας Αυστραλίας διοργανώνει και φέτος το Ελληνικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ Αδελαΐδας «Οδύσσεια», συμπληρώνοντας 15 χρόνια πολιτιστικής προσφοράς στην Νότια Αυστραλία. Από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Οκτωβρίου, η Αδελαΐδα θα ζήσει σε ρυθμούς ελληνικούς. Η ελληνική κουλτούρα και πολιτισμός έχουν την τιμητική τους και οι διοργανωτές υπόσχονται φέτος μεγάλη ποικιλία καλλιτεχνικών...
19 Αυγούστου, 2022 - 18:14
Τελευταία ενημέρωση: 19/08/2022 - 18:20

«Οδύσσεια»: Η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Ν. Αυστραλίας διοργανώνει το 15ο Ελληνικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ

Διαδώστε:
«Οδύσσεια»: Η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Ν. Αυστραλίας διοργανώνει το 15ο Ελληνικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ

Η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Νότιας Αυστραλίας διοργανώνει και φέτος το Ελληνικό Πολιτιστικό Φεστιβάλ Αδελαΐδας «Οδύσσεια», συμπληρώνοντας 15 χρόνια πολιτιστικής προσφοράς στην Νότια Αυστραλία. Από τις 30 Σεπτεμβρίου έως τις 30 Οκτωβρίου, η Αδελαΐδα θα ζήσει σε ρυθμούς ελληνικούς.

Η ελληνική κουλτούρα και πολιτισμός έχουν την τιμητική τους και οι διοργανωτές υπόσχονται φέτος μεγάλη ποικιλία καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και παραγωγών τόσο από Αυστραλία όσο και από Ελλάδα.
Εκθέσεις ζωγραφικής και γλυπτικής καθώς και προβολές ντοκιμαντέρ περιλαμβάνονται στο φεστιβάλ όπως επίσης και βραδιές κινηματογράφου και ντοκιμαντέρ.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα προβληθού οι τελευταίες κινηματογραφικές παραγωγές από την Ελλάδα κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου που θα πραγματοποιηθεί στα μέσα του Οκτώβρη.
Στις εκδηλώσεις της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Νότιας Αυστραλίας περιλαμβάνεται και μουσικοχορευτική βραδιά εμπνευσμένη από τη χρυσή δεκαετία του ‘60.

Το επίσημο πρόγραμμα του Φεστιβάλ θα ανακοινωθεί σύντομα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων