12/12/2022 12/12/2022 Η Διδασκαλία της Ορθόδοξης Αλήθειας σε παιδιά μέσω μιας πρωτότυπης πρότασης πνευματικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα είναι το θέμα που πραγματεύεται το βιβλίο «Οι αλήθειες του Θεού». «Στο καυτό ερώτημα των παιδιών «μπορούμε να γνωρίσουμε το Θεό και να επικοινωνήσουμε μαζί Του;» δίνονται απαντήσεις μέσα από χαριτωμένους διαλόγους μικρών πρωταγωνιστών για μια προσέγγιση των βασικών εννοιών...
12 Δεκεμβρίου, 2022 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2022 - 17:54

«Οι αλήθειες του Θεού»: για παιδιά και νέους

Διαδώστε:
«Οι αλήθειες του Θεού»: για παιδιά και νέους

Η Διδασκαλία της Ορθόδοξης Αλήθειας σε παιδιά μέσω μιας πρωτότυπης πρότασης πνευματικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα είναι το θέμα που πραγματεύεται το βιβλίο «Οι αλήθειες του Θεού».

«Στο καυτό ερώτημα των παιδιών «μπορούμε να γνωρίσουμε το Θεό και να επικοινωνήσουμε μαζί Του;» δίνονται απαντήσεις μέσα από χαριτωμένους διαλόγους μικρών πρωταγωνιστών για μια προσέγγιση των βασικών εννοιών και τη θεμελίωση της πνευματικής ζωής τους. Όλο αυτό δίνει μια αίσθηση θεατρικού δρώμενου, ενώ στην πραγματικότητα διδάσκεται προβάλλεται με πολύ σεβασμό και μεγάλη προσοχή η Ορθόδοξη αλήθεια των πατέρων», αναφέρει η Άννα Μοναχή (παιδαγωγός) από το Ιερό Ησυχαστήριο «Το Γενέσιο της Θεοτόκου», που βρίσκεται στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310-343901 (καθημερινά 10.00 – 13.00).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων