17/11/2021 17/11/2021 Ο Μαραθώνιος δρόμος εμπνέει μέσω της θέλησης, της επιμονής, της αφοσίωσης, της αγωνιστικότητας, της συνέπειας και της πίστης στον τελικό στόχο: αυτόν του τερματισμού, της ολοκλήρωσης, του αλτρουισμού και της δικαίωσης του αγώνα, και οι Δρομείς Ελπίδας απέδειξαν ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο! Δείτε τις μοναδικές στιγμές και τον “πιλότο” της κούρσας, Δημήτρη Γλυκό, να...
17 Νοεμβρίου, 2021 - 14:53
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2021 - 14:26

Οι Δρομείς Ελπίδας στον 38ο Αυθεντικό Κλασικό Μαραθώνιο

Διαδώστε:
Οι Δρομείς Ελπίδας στον 38ο Αυθεντικό Κλασικό Μαραθώνιο

Ο Μαραθώνιος δρόμος εμπνέει μέσω της θέλησης, της επιμονής, της αφοσίωσης, της αγωνιστικότητας, της συνέπειας και της πίστης στον τελικό στόχο: αυτόν του τερματισμού, της ολοκλήρωσης, του αλτρουισμού και της δικαίωσης του αγώνα, και οι Δρομείς Ελπίδας απέδειξαν ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο!

Δείτε τις μοναδικές στιγμές και τον “πιλότο” της κούρσας, Δημήτρη Γλυκό, να τερματίζει όρθιος και να παραλαμβάνει το μετάλλιο του!

Απεριόριστη η χαρά για την ομάδα καθώς σε αυτόν τον αγώνα εγκαινιάσαμε την ολοκαίνουρια, πλήρως εξοπλισμένη Joelette μας, δωρεά του Ιδρύματος Anthony E. Comninos για τους Δρομείς Ελπίδας της Σύρου!

Η μεγάλη οικογένεια των «Δρομέων Ελπίδας», οι πιλότοι και οι οικογένειες τους ευχαριστούν όλους όσους είναι μαζί τους, υπηρετώντας την ανάγκη της κοινωνίας για έναν κόσμο πιο δίκαιο και αλληλέγγυο και στηρίζοντας την ισότιμη πρόσβαση στην χαρά της ζωής, που είναι ο αθλητισμός!

Οι Δρομείς Ελπίδας συμμετέχουν σε αγώνες τρεξίματος, “τρέχουν” τα παιδιά, διανύουν αποστάσεις με το ειδικό αμαξίδιο, την joellete και φτάνουν στη γραμμή τερματισμού, μοιραζόμενοι συναισθήματα χαράς, βλέποντας τα μάτια των “πιλότων” να λάμπουν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων