20/09/2020 20/09/2020 “ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ” ένα βιβλίο του Αρχιμ. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλου που περιέχει ανάλυση και σχόλια επί των Ευαγγελικών και Αποστολικών Αναγνωσμάτων της κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας.   Η μελέτη και η κατανόηση της Καινής Διαθήκης χαρίζει ανάπαυση από τους κόπους, ειρήνη από τον πόλεμο των λογισμών, απελευθέρωση από τη φυλακή των βιοτικών μεριμνών∙ προσφέρει δε...
20 Σεπτεμβρίου, 2020 - 20:26
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2020 - 19:00

“Όλες οι Κυριακές του Χρόνου”

Διαδώστε:
“Όλες οι Κυριακές του Χρόνου”

“ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ” ένα βιβλίο του Αρχιμ. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλου που περιέχει ανάλυση και σχόλια επί των Ευαγγελικών και Αποστολικών Αναγνωσμάτων της κυριακάτικης Θείας Λειτουργίας.

 

Η μελέτη και η κατανόηση της Καινής Διαθήκης χαρίζει ανάπαυση από τους κόπους, ειρήνη από τον πόλεμο των λογισμών, απελευθέρωση από τη φυλακή των βιοτικών μεριμνών∙ προσφέρει δε την αλήθεια του Θεού και την οδό της σωτηρίας, αφού το Ευαγγέλιο είναι ο λόγος περί της αποκαλύψεως του Θεού και περιέχει «ρήματα ζωής αιωνίου». Είναι το γάργαρο νερό, το οποίο ξεδιψά τον διψασμένο άνθρωπο που ζει στην πνευματικά άνυδρη εποχή μας. Η παρούσα έκδοση συμβάλλει τα μέγιστα στην εμβάθυνση στα μεγάλα και λυτρωτικά νοήματα των Αποστολικών και Ευαγγελικών Αναγνωσμάτων, με τη γραφίδα του εξαίρετου θεολόγου και έμπειρου πνευματικού πατρός Εφραίμ Τριανταφυλλοπούλου.

Ο Σισανίου και Σιατίστης Αθανάσιος

 

Βιογραφικό Συγγραφέως

Ο αρχιμ. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963. Τελείωσε τις εγκύκλιες σπουδές του στο Λύκειο Αρρένων Νικαίας το 1980 και κατόπιν εισήχθη στην Παιδαγωγική Ακαδημία Τρίπολης (1980-1982). Συνέχισε με σπουδές Κοινωνιολογίας στην Πάντειο Ανωτάτη Σχολή Πολιτικών Επιστημών (1982-1988). Έλαβε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (2006-2009) και Διδακτορικό Δίπλωμα (2009-2012) από τη Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ. Αγαπάει τη Λογοτεχνία, την Ποίηση -κυρίως τα τρίστιχα χαικού των Ιαπώνων, τη Μουσική, το καλό Θέατρο και τον καλό Κινηματογράφο. Γνωρίζει τη γαλλική, αγγλική και ισπανική γλώσσα. Συγγραφέας αρκετών βιβλίων, γράφει και μεταφράζει θεολογικού και λογοτεχνικού περιεχομένου κείμενα.Υπηρετεί ως Πρωτοσύγκελλος στην Ιερά Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης, στην οποία διακονεί ανελλιπώς από το 1995. Τον Οκτώβριο του 2012, του απενεμήθη από τον Οικουμενικό Πατριάρχη το οφφίκιο του Αρχιμανδρίτη του Οικουμενικού Θρόνου.

Για να δείτε το βιβλιο και να το προμηθευτείτε πατήστε ΕΔΩ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων