28/08/2022 28/08/2022 Παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Γρηγόριου, του Σεβασμιώτατου πρ. Αρχιεπικόπου Καθολικών Κέρκυρας κ. Ιωάννη, του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας Α. Λεωτσάκου, των αντιδημάρχων Μ. Τσιώτα και Γ. Μπεκιάρη, Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων της Εκκλησίας και των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων πραγματοποιήθηκε η έναρξη του ΙΣΤ΄ Διαχριστιανικού Συμποσίου με...
28 Αυγούστου, 2022 - 10:22
Τελευταία ενημέρωση: 28/08/2022 - 10:24

Ολοκληρώνεται σήμερα το ΙΣΤ’ Διαχριστιανικό Συμπόσιο «Εκκλησία και Νεότητα»

Διαδώστε:
Ολοκληρώνεται σήμερα το ΙΣΤ’ Διαχριστιανικό Συμπόσιο «Εκκλησία και Νεότητα»

Παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Γρηγόριου, του Σεβασμιώτατου πρ. Αρχιεπικόπου Καθολικών Κέρκυρας κ. Ιωάννη, του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας Α. Λεωτσάκου, των αντιδημάρχων Μ. Τσιώτα και Γ. Μπεκιάρη, Δημοτικών Συμβούλων, εκπροσώπων της Εκκλησίας και των Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων πραγματοποιήθηκε η έναρξη του ΙΣΤ΄ Διαχριστιανικού Συμποσίου με θέμα «Εκκλησία και Νεότητα» στην Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου, την Παρασκευή, 26 Αυγούστου.

Το Συμπόσιο, που διοργάνωσε το Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Πνευματικότητας του Πανεπιστημίου Antonianum της Ρώμης και την Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου, ολοκληρώνεται σήμερα, Κυριακή 28 Αυγούστου, με τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Περιστερίου (Ευαγγελισμού της Θεοτόκου) και περιήγηση των συμμετεχόντων στην Αθήνα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων