24/03/2023 24/03/2023 Σημαντική διάκριση για τη Θεολογική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών επιφύλασσε η δημοσίευση στις 22 Μαρτίου 2023, των αποτελεσμάτων της παγκόσμιας κατάταξης Πανεπιστημίων του Οργανισμού QS (Quacquarelli Symonds). Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κατάταξης στο επιμέρους θεματικό πεδίο «Θεολογία, Θεογνωσία και Θρησκευτικές Σπουδές», το ΕΚΠΑ βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία των κατατάξεων...
24 Μαρτίου, 2023 - 12:26

Παγκόσμια διάκριση για τη Θεολογική Σχολή Αθηνών

Διαδώστε:
Παγκόσμια διάκριση για τη Θεολογική Σχολή Αθηνών

Σημαντική διάκριση για τη Θεολογική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών επιφύλασσε η δημοσίευση στις 22 Μαρτίου 2023, των αποτελεσμάτων της παγκόσμιας κατάταξης Πανεπιστημίων του Οργανισμού QS (Quacquarelli Symonds).

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κατάταξης στο επιμέρους θεματικό πεδίο «Θεολογία, Θεογνωσία και Θρησκευτικές Σπουδές», το ΕΚΠΑ βρίσκεται για πρώτη φορά στην ιστορία των κατατάξεων στα 140 καλύτερα προγράμματα σπουδών παγκοσμίως.

Επισυνάπτεται αναλυτική ενημέρωση καθώς και το ειδικό certificate που εξέδωσε η κατάταξη για τη Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ.

Δείτε ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων