10/11/2021 10/11/2021 Στις 13 & 14 Νοεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί Διημερίδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για όλη την Κρήτη στις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, με θέμα: «Το μέλλον της εκπαίδευσης και πώς θα το κάνετε πράξη σήμερα στην τάξη σας!». Η ενημερωτική και επιμορφωτική Διημερίδα, που συνδιοργανώνεται από την Eduact και την ΟΑΚ, με την υποστήριξη της O3...
10 Νοεμβρίου, 2021 - 13:53
Τελευταία ενημέρωση: 10/11/2021 - 13:54

Παγκρήτια Διημερίδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην ΟΑΚ

Διαδώστε:
Παγκρήτια Διημερίδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής στην ΟΑΚ

Στις 13 & 14 Νοεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί Διημερίδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής για όλη την Κρήτη στις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης, με θέμα: «Το μέλλον της εκπαίδευσης και πώς θα το κάνετε πράξη σήμερα στην τάξη σας!».

Η ενημερωτική και επιμορφωτική Διημερίδα, που συνδιοργανώνεται από την Eduact και την ΟΑΚ, με την υποστήριξη της O3 Out Of the Ordinary, αφορά τους Εκπαιδευτικούς κάθε Βαθμίδας και πραγματοποιείται με σκοπό να δημιουργηθεί η βάση της τεχνογνωσίας και να ενημερωθούν για τις πηγές της γνώσης και της επαγγελματικής ανάπτυξης, ώστε να μπορέσουν να το εισάγουν με τα μέγιστα αποτελέσματα στη σχολική κοινότητα. Η τεχνογνωσία αυτή έχει ως βάση το STEAM, νέα εργαλεία Τεχνολογίας και καινοτόμες τεχνικές/μεθοδολογίες, που μπορούν να εισαχθούν με απλό τρόπο σε κάθε εκπαιδευτικό χώρο.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι: Ζέττα Μακρή, Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Λευτέρης Αυγενάκης, Υφυπουργός Αθλητισμού, Βουλευτές, Δήμαρχοι και άλλοι Φορείς της περιοχής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων