10/06/2022 10/06/2022 Τελευταία ημέρα Πανελλαδικών εξετάσεων 2022 για τους υποψήφιους του Γενικού Λυκείου.  Σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου οι υποψήφιοι των ΓΕΛ ολοκληρώsan τα εξεταζόμενα μαθήματα για τις Πανελλαδικές διαγωνιζόμενοι σε: Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών), Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής). ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΤΑ...
10 Ιουνίου, 2022 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 10/06/2022 - 11:53

Πανελλαδικές 2022: Τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική, Οικονομία

Διαδώστε:
Πανελλαδικές 2022: Τα θέματα σε Ιστορία, Φυσική, Οικονομία

Τελευταία ημέρα Πανελλαδικών εξετάσεων 2022 για τους υποψήφιους του Γενικού Λυκείου.  Σήμερα Παρασκευή 10 Ιουνίου οι υποψήφιοι των ΓΕΛ ολοκληρώsan τα εξεταζόμενα μαθήματα για τις Πανελλαδικές διαγωνιζόμενοι σε: Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών), Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Αύριο, Σάββατο, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ διαγωνίζονται σε Υγιεινή, Προγραμματισμό Υπολογιστών, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης (ΑΟΔ) και Στοιχεία Μηχανικής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων