22/06/2021 22/06/2021 «Βατά» χαρακτηρίζονται από τους καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αγίου Δημητρίου, οι οποίοι σχολίασαν για το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα σημερινά θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ), τα θέματα της Ιστορίας και της Οικονομίας, αλλά «αρκετά δύσκολα δεδομένων των συνθηκών, με επικίνδυνα σημεία» αυτά της Φυσικής. Ιστορία ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ...
22 Ιουνίου, 2021 - 14:23
Τελευταία ενημέρωση: 22/06/2021 - 14:33

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2021: Τα θέματα με τα οποία έπεσε η αυλαία των εξετάσεων

Διαδώστε:
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2021: Τα θέματα με τα οποία έπεσε η αυλαία των εξετάσεων

«Βατά» χαρακτηρίζονται από τους καθηγητές του Κοινωνικού Φροντιστηρίου Αγίου Δημητρίου, οι οποίοι σχολίασαν για το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα σημερινά θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ), τα θέματα της Ιστορίας και της Οικονομίας, αλλά «αρκετά δύσκολα δεδομένων των συνθηκών, με επικίνδυνα σημεία» αυτά της Φυσικής.

Ιστορία

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

Οικονομία

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

Φυσική

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ

Με τη σημερινή ημέρα ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις των μαθημάτων προσανατολισμού για τους υποψηφίους των ΓΕΛ.

Αύριο Τετάρτη, 23 Ιουνίου, συνεχίζουν οι μαθητές των ΕΠΑΛ με Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο και Ναυτικό Δίκαιο-Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία-Εφαρμογές.

Την ερχόμενη Τρίτη, 29 Ιουνίου, ξεκινούν οι εξετάσεις των ειδικών και μουσικών μαθημάτων, τόσο για τους αποφοίτους των ΓΕΛ, όσο και των ΕΠΑΛ.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων