27/10/2023 27/10/2023 Οι εκδόσεις “Αρχονταρίκι” προσκαλούν σε μία ιδαίτερη ξενάγηση του π. Χαραλάμπου-Λιβύου Παπαδόπουλου στις μικρές ιστορίες του βιβλίου “Καρδιά…Ο δρόμος που ξέχασες” του Ηλία Λιαμή για την αγάπη που ξεχάσαμε. Η βιβλιοπαρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην 10η έκθεση Ορθοδόξου Χριστιανικού Βιβλίου, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 11:30 το πρωί, στο ξενοδοχείο Caravel, στη Λεωφόρο Βασ. Αλεξάνδρου 2,...
27 Οκτωβρίου, 2023 - 13:05
Τελευταία ενημέρωση: 27/10/2023 - 12:38

Παρουσίαση του βιβλίου “Καρδιά…Ο δρόμος που ξέχασες” από τον π. Λίβυο στο CARAVEL

Διαδώστε:
Παρουσίαση του βιβλίου “Καρδιά…Ο δρόμος που ξέχασες” από τον π. Λίβυο στο CARAVEL

Οι εκδόσεις “Αρχονταρίκι” προσκαλούν σε μία ιδαίτερη ξενάγηση του π. Χαραλάμπου-Λιβύου Παπαδόπουλου στις μικρές ιστορίες του βιβλίου “Καρδιά…Ο δρόμος που ξέχασες” του Ηλία Λιαμή για την αγάπη που ξεχάσαμε. Η βιβλιοπαρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στην 10η έκθεση Ορθοδόξου Χριστιανικού Βιβλίου, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου στις 11:30 το πρωί, στο ξενοδοχείο Caravel, στη Λεωφόρο Βασ. Αλεξάνδρου 2, στην Αθήνα.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Μικρές ιστορίες για την αγάπη πού ξεχάσαμε!

«…Μέσα στον άνθρωπο, πέρα από τα λάθη, τις αστοχίες και αμαρτίες του, υπάρχει ένας χώρος, μία πνευματική γη, που παραμένει απολύτως αθώα και καθαρή. Αυτή είναι η «καρδιά» του ανθρώπου, το κέντρο της υπάρξεώς μας!

Τα κείμενα του Ηλία Λιαμή σε απίστευτα ρέοντα χαριτωμένο λόγο, εαρινό και αναστάσιμο, δίχως τα βαρίδια του ευσεβισμού και τη θανατηφόρα σπορά των ενοχών, μας εισάγουν στην αγάπη και τον έρωτα του Χριστού.

Ευχαριστούμε τον Ηλία Λιαμή για αυτό το νέο του πόνημα, για αυτές τις εξομολογήσεις που δεν δίστασε να μοιραστεί μαζί μας. Ευχή, να ανακαλύψουμε μέσα από αυτά τα κείμενα τον τρόπο να μιλάμε στην καρδιά μας δίχως τη λογοκρισία του νου.

Καλή ανάγνωση!»

(Από τον Πρόλογο του π. Χαράλαμπου Παπαδόπουλου-Λίβυου)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων