19/07/2023 19/07/2023 Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Πλατανιά και οι Εκδόσεις «Πυξίδα της Πόλης» συνδιοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου του Χάρη Ναξάκη, με τίτλο “ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ , Κοινωνική-Οικονομική Ιστορία και Λαογραφία” την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023, ώρα 7:30 μ.μ., στον αύλειο χώρο της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης. Για το βιβλίο θα μιλήσουν : ο Δρ...
19 Ιουλίου, 2023 - 19:31
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2023 - 17:19

Παρουσίαση του βιβλίου με “Κολυμπάρι , Κοινωνική-Οικονομική Ιστορία και Λαογραφία” στην ΟΑΚ

Διαδώστε:
Παρουσίαση του βιβλίου με “Κολυμπάρι , Κοινωνική-Οικονομική Ιστορία και Λαογραφία” στην ΟΑΚ

Η Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο Δήμος Πλατανιά και οι Εκδόσεις «Πυξίδα της Πόλης» συνδιοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου του Χάρη Ναξάκη, με τίτλο “ΚΟΛΥΜΠΑΡΙ , Κοινωνική-Οικονομική Ιστορία και Λαογραφία” την Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023, ώρα 7:30 μ.μ., στον αύλειο χώρο της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν : ο Δρ Κωνσταντίνος Ζορμπάς, Γενικός Διευθυντής της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης και ο Χάρης Ναξάκης, Συγγραφέας του βιβλίου.

Συντονίζει ο Ματθαίος Φραντζεσκάκης, Υπεύθυνος των Εκδόσεων «Πυξίδα της Πόλης».
Χαιρετισμό θα απευθύνουν: ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νικόλαος Καλογερής, ο Δήμαρχος Πλατανιά, Ιωάννης Μαλανδράκης , και οι πρώην Δήμαρχοι της Κοινότητας Κολυμβαρίου, Ιωάννης Θωμαδάκης και Μανώλης Ροσμαρής.

Την βραδιά θα συνοδεύσουν μουσικά οι :
Σταύρος Ψαρουδάκης, λίρα-φωνή
Γιώργος Ψαρουδάκης, λαούτο-φωνή
Γιάννης Κόχλερ, κιθάρα-φωνή
Το βιβλίο θα διανεμηθεί δωρεάν σε όλους τους παρευρισκομένους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων