19/10/2023 19/10/2023 Οι εκδόσεις Αγγελάκη και το Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών και Σπουδών «Ιωάννης Καποδίστριας» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Λευτέρη Παπακώστα «Πολιτικοί και Πολιτική στην Ελλάδα –Από τη μοναρχία στον κοινοβουλευτισμό 1833-1896», την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στις 19:00, στην Αίθουσα «Γιάννης Μαρίνος» (πρώην Πολυχώρος) του Συλλόγου «Οι φίλοι της Μουσικής» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Για...
19 Οκτωβρίου, 2023 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2023 - 21:13

Παρουσίαση του βιβλίου του Λευτέρη Παπακώστα «Πολιτικοί και Πολιτική στην Ελλάδα» την Τρίτη 24 Οκτωβρίου

Διαδώστε:
Παρουσίαση του βιβλίου του Λευτέρη Παπακώστα «Πολιτικοί και Πολιτική στην Ελλάδα» την Τρίτη 24 Οκτωβρίου

Οι εκδόσεις Αγγελάκη και το Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών και Σπουδών «Ιωάννης Καποδίστριας» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Λευτέρη Παπακώστα «Πολιτικοί και Πολιτική στην Ελλάδα –Από τη μοναρχία στον κοινοβουλευτισμό 1833-1896», την Τρίτη 24 Οκτωβρίου στις 19:00, στην Αίθουσα «Γιάννης Μαρίνος» (πρώην Πολυχώρος) του Συλλόγου «Οι φίλοι της Μουσικής» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν :

Dr Μαίρη Μαρούλη – Ζηλεμένου, Καθηγήτρια Συγκριτικής πολιτικής, πρόεδρος Κέντρου Ευρωπαϊκών Μελετών και Σπουδών «Ιωάννης Καποδίστριας»
Σπυρίδων Γ. Πλουμίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
Αντώνης Κλάψης, Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Πέτρος Κασιμάτης, Δημοσιογράφος – Συγγραφέας, τ. Διευθυντής Τύπου της Βουλής των Ελλήνων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων