11/12/2019 11/12/2019 Στο πλαίσιο προγράμματος περιοδειών στην Περιφέρεια, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, θα επισκεφθεί το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο (13-14/12) τη Λάρισα και την Καρδίτσα. Την Παρασκευή, η κα Κεραμέως θα επισκεφθεί Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της Λάρισας και θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Επίσης, θα μεταβεί στην Ιερά...
11 Δεκεμβρίου, 2019 - 20:28

Περιοδεία της Ν.Κεραμέως σε Λάρισα και Καρδίτσα

Διαδώστε:
Περιοδεία της Ν.Κεραμέως σε Λάρισα και Καρδίτσα

Στο πλαίσιο προγράμματος περιοδειών στην Περιφέρεια, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, θα επισκεφθεί το διήμερο Παρασκευή και Σάββατο (13-14/12) τη Λάρισα και την Καρδίτσα.

Την Παρασκευή, η κα Κεραμέως θα επισκεφθεί Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια της Λάρισας και θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Επίσης, θα μεταβεί στην Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου ενώ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 4.30 μ.μ. στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.

Το Σάββατο, η Υπουργός θα έχει επαφές με εκπροσώπους εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Καρδίτσας, με φοιτητές και καθηγητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθώς και με άλλους φορείς της περιοχής, ενώ θα συναντήσει τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεο.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του διημέρου, η κα Κεραμέως θα συναντηθεί με τοπικούς βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και θα απευθύνει χαιρετισμό σε εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε Καρδίτσας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων