23/06/2022 23/06/2022 Η Θεολογική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής (21-06-2022) φιλοξενώντας στο ανακαινισμένο Υπαίθριο Αμφιθέατρο της Σχολής μουσική εκδήλωση του πολυφωνικού συνόλου “ΣυνΩδηπόροι”. Το πρόγραμμα της ζωντανής συναυλίας περιλάμβανε αγαπημένα μουσικά ακούσματα, που ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα της ειρήνης, συναδέλφωσης και πολιτισμού, το οποίο πρεσβεύει ο...
23 Ιουνίου, 2022 - 9:25
Τελευταία ενημέρωση: 23/06/2022 - 9:27

Πώς γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής στη Θεολογική της Αθήνας

Διαδώστε:
Πώς γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής στη Θεολογική της Αθήνας

Η Θεολογική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής (21-06-2022) φιλοξενώντας στο ανακαινισμένο Υπαίθριο Αμφιθέατρο της Σχολής μουσική εκδήλωση του πολυφωνικού συνόλου “ΣυνΩδηπόροι”.

Το πρόγραμμα της ζωντανής συναυλίας περιλάμβανε αγαπημένα μουσικά ακούσματα, που ανέδειξαν με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα της ειρήνης, συναδέλφωσης και πολιτισμού, το οποίο πρεσβεύει ο παγκόσμιος αυτός μουσικός θεσμός.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων