26/04/2022 26/04/2022 Το Πάσχα πέρασε και ήδη οι μαθητές όλων των βαθμίδων ετοιμάζονται σιγά σιγά για την επιστροφή τους στα σχολεία, η οποία θα διαφέρει λόγω των μέτρων που θα ισχύουν. Υπενθυμίζεται ότι βάσει του προγράμματος για τις διακοπές του Πάσχα, τα σχολεία έκλεισαν την Παρασκευή πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, δηλαδή στις 15 Απριλίου 2022. Μέχρι πρότινος,...
26 Απριλίου, 2022 - 14:21
Τελευταία ενημέρωση: 26/04/2022 - 13:52

Πότε επιστρέφουν οι μαθητές στα σχολεία από τις διακοπές του Πάσχα

Διαδώστε:
Πότε επιστρέφουν οι μαθητές στα σχολεία από τις διακοπές του Πάσχα

Το Πάσχα πέρασε και ήδη οι μαθητές όλων των βαθμίδων ετοιμάζονται σιγά σιγά για την επιστροφή τους στα σχολεία, η οποία θα διαφέρει λόγω των μέτρων που θα ισχύουν.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει του προγράμματος για τις διακοπές του Πάσχα, τα σχολεία έκλεισαν την Παρασκευή πριν τη Μεγάλη Εβδομάδα, δηλαδή στις 15 Απριλίου 2022. Μέχρι πρότινος, ήταν δεδομένο ότι τα σχολεία, μετά το Πάσχα, θα άνοιγαν τη Δευτέρα 2 Μαΐου, ωστόσο η Αργία της Πρωτομαγιάς δημιούργησε νέα δεδομένα.

Το υπουργείο Εργασίας έχει ανακοινώσει τη μεταφορά της αργίας της Πρωτομαγιάς τη Δευτέρα 2 Μαΐου, καθώς η 1η Μαΐου συνέπιπτε με Κυριακή. Βάσει αυτής της εξέλιξης, το υπουργείο Παιδείας, ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες ότι τα σχολεία ότι θα ανοίξουν τελικά στις 3 Μαΐου 2022.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων