12/07/2021 13/07/2021 Πρόσκληση για αγορά εισιτηρίου της επερχόμενης φιλανθρωπικής συναυλίας του Μανώλη Μητσιά και του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 στις 9 το βράδυ στο Αρχαίο Θέατρο Δίου, με σκοπό την ενίσχυση των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, απευθύνει ο Σύλλογος Γονέων του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης. Αναλυτικά, η ανακοίνωση-πρόσκληση του Συλλόγου αναφέρει: Ο Σύλλογος...
12 Ιουλίου, 2021 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2021 - 2:42

Πρόσκληση για την φιλανθρωπική συναυλία του Μανώλη Μητσιά στο Αρχαίο Θέατρο Δίου

Διαδώστε:
Πρόσκληση για την φιλανθρωπική συναυλία του Μανώλη Μητσιά στο Αρχαίο Θέατρο Δίου

Πρόσκληση για αγορά εισιτηρίου της επερχόμενης φιλανθρωπικής συναυλίας του Μανώλη Μητσιά και του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης την Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021 στις 9 το βράδυ στο Αρχαίο Θέατρο Δίου, με σκοπό την ενίσχυση των συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, απευθύνει ο Σύλλογος Γονέων του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση-πρόσκληση του Συλλόγου αναφέρει:

Ο Σύλλογος Γονέων του Μουσικού Σχολείου Κατερίνης, καλεί τους Αγαπητούς Γονείς και Φίλους του Σχολείου μας, καθώς επίσης και το ευρύ κοινό της Πιερίας να παρακολουθήσουμε τη Συναυλία του Μανώλη Μητσιά στο Αρχαίο Θέατρο του Δίου την Τετάρτη 14/7/2021. Πρόκειται για μια Φιλανθρωπική εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως μας, με την ευγενική συμμετοχή και των μαθητών του Μουσικού σχολείου, προς ενίσχυση των Συσσιτίων της Μητροπόλεως. Ας συμβάλλουμε όλοι σε αυτήν όμορφη προσπάθεια, αγοράζοντας ένα εισιτήριο αξίας 8€, με την πεποίθηση ότι τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν σε ανθρώπους της περιοχής μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Ευχαριστούμε πολύ.

Με τιμή το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του Μ.Σ.Κ.

Σημεία πώλησης: Γραφεία Ι. Μητροπόλεως, Κιόσκι Πλατείας Ελευθερίας, Βιβλιοπωλεία Νέστωρ και 1900.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων