12/03/2021 12/03/2021 Στην πρώτη διαδικτυακή ξενάγηση στο Μουσείο Μπουμπουλίνας στις Σπέτσες σας προσκαλεί αύριο, Σάββατο 13 Μαρτίου 2021, στις 20:00μμ, το Μουσείο Μπουμπουλίνας, η Πρεσβεία της Ελλάδας στις Η.Π.Α. και το UCLA Stavros Niarchos foundation Centre for the Study of Hellenic Culture. Ο Πρόεδρος του Μουσείου Μπουμπουλίνας και 6ης γενιάς απόγονος της ηρωίδας, κος Παύλος Δεμερτζής-Μπούμπουλης, θα παρουσιάσει τη...
12 Μαρτίου, 2021 - 21:42
Τελευταία ενημέρωση: 12/03/2021 - 20:33

Πρώτη ξενάγηση στο Μουσείο της Μπουμπουλίνας

Διαδώστε:
Πρώτη ξενάγηση στο Μουσείο της Μπουμπουλίνας

Στην πρώτη διαδικτυακή ξενάγηση στο Μουσείο Μπουμπουλίνας στις Σπέτσες σας προσκαλεί αύριο, Σάββατο 13 Μαρτίου 2021, στις 20:00μμ, το Μουσείο Μπουμπουλίνας, η Πρεσβεία της Ελλάδας στις Η.Π.Α. και το UCLA Stavros Niarchos foundation Centre for the Study of Hellenic Culture.

Ο Πρόεδρος του Μουσείου Μπουμπουλίνας και 6ης γενιάς απόγονος της ηρωίδας, κος Παύλος Δεμερτζής-Μπούμπουλης, θα παρουσιάσει τη ζωή και τις δράσεις της θρυλικής Καπετάνισσας – από την γέννησή της στις φυλακές της Κωνσταντινούπολης έως και το απρόσμενο και τραγικό τέλος της – καθώς και το τριακοσίων-και ετών αρχοντικό της ηρωίδας στις Σπέτσες.

Την παρουσίαση θα ανοίξει με ομιλία της η Πρέσβης της Ελλάδος στις Η.Π.Α. κα Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου.

Οι ομιλίες και παρουσίαση θα γίνουν εξολοκλήρου στην Αγγλική γλώσσα.

Οι εγγραφές για την παρουσίαση είναι ανοιχτές μέσω της σελίδας του UCLA και στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://ucla.zoom.us/meeting/register/tJcvdeihrjkvGNQ052C0VguozRZ5a9p8eCxf?fbclid=IwAR23FPiGpW2oHKqXjseaDyAU4PvYTqbesyt90S9ByUckW9m9dZOR_ZJERcg

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων