16/03/2020 16/03/2020 Στο κρατικό μουσείο ιστορίας θρησκευμάτων εγκαινιάστηκε η έκθεση με θέμα: «Από τον δρόμο του Χριστού». H έκθεση πραγματεύεται τη φύση των Αγίων Τόπων μέσα από τις φωτογραφίες του 1850-1900 από την συλλογή της Αυτοκρατορικής Παλαιστινιακής Εταιρείας. Από τις 12 Μαρτίου έως τις 5 Απριλίου στο κρατικό μουσείο ιστορίας θρησκευμάτων λειτουργεί η έκθεση «Από το δρόμο...
16 Μαρτίου, 2020 - 13:48

Ρωσία: Έκθεση “Από τον δρόμο του Χριστού”

Διαδώστε:
Ρωσία: Έκθεση “Από τον δρόμο του Χριστού”

Στο κρατικό μουσείο ιστορίας θρησκευμάτων εγκαινιάστηκε η έκθεση με θέμα: «Από τον δρόμο του Χριστού». H έκθεση πραγματεύεται τη φύση των Αγίων Τόπων μέσα από τις φωτογραφίες του 1850-1900 από την συλλογή της Αυτοκρατορικής Παλαιστινιακής Εταιρείας.

Από τις 12 Μαρτίου έως τις 5 Απριλίου στο κρατικό μουσείο ιστορίας θρησκευμάτων λειτουργεί η έκθεση «Από το δρόμο του Χριστού», όπου εκτίθενται αυθεντικές φωτογραφίες από την μουσειακή συλλογή της Αυτοκρατορικής Παλαιστινιακής ορθόδοξης Εταιρείας, που χρονολογούνται μεταξύ του 1850 και του 1900.

Η έκθεση συμπληρώνεται με εκθέματα από τα σουβενίρ των προσκυνητών του τέλους του 19ου αι. — αρχών του 20ού αι., καθώς και ιστορικοί χάρτες των Αγίων Χωμάτων.

Η έκθεση χωρίζεται σε παραρτήματα, το καθένα από τα οποία παρουσιάζει τα τοπία που έγιναν σκηνές των  επεισοδίων της Βίβλου. Ακόμα υπάρχει ένα ξεχωριστό παράρτημα το οποίο είναι αφιερωμένο στην Ιερουσαλήμ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων