07/05/2020 07/05/2020 Τα μέτρα στήριξης για τον χώρο του Πολιτισμού αναμένεται να εξειδικεύσει σήμερα η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η οποία θα συμμετάσχει στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα. Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, «η ένταξη στην περίμετρο των μέτρων που έχουν ήδη ανακοινωθεί, επιμέρους κατηγοριών εργαζομένων, καθώς και η βραχυπρόθεσμη και μεσοπρόθεσμη...
07 Μαΐου, 2020 - 10:18
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2020 - 9:32

Σήμερα η εξειδίκευση των μέτρων στήριξης του Πολιτισμού

Διαδώστε:
Σήμερα η εξειδίκευση των μέτρων στήριξης του Πολιτισμού

Τα μέτρα στήριξης για τον χώρο του Πολιτισμού αναμένεται να εξειδικεύσει σήμερα η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, η οποία θα συμμετάσχει στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, «η ένταξη στην περίμετρο των μέτρων που έχουν ήδη ανακοινωθεί, επιμέρους κατηγοριών εργαζομένων, καθώς και η βραχυπρόθεσμη και μεσοπρόθεσμη στήριξη του κλάδου του Πολιτισμού» είναι οι δράσεις που θα συμπληρώσουν τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή για τη στήριξη του κόσμου του Πολιτισμού, όπως για παράδειγμα τη χορήγηση της αποζημίωσης ειδικού σκοπού των 800 ευρώ σε εργαζόμενους που είχαν ενεργές συμβάσεις είτε ανήκαν σε ειδικές κατηγορίες πριν τη λήψη των περιοριστικών μέτρων, όπως οι ωρομίσθιοι, ή τα προγράμματα για τους ανέργους και μακροχρόνια άνεργους καλλιτέχνες.
Υπενθυμίζεται ότι η στήριξη των εργαζομένων στον χώρο του Πολιτισμού ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες, μέσω τηλεδιάσκεψης, υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων