06/07/2023 06/07/2023 Ένα βίντεο δύο λεπτών με θέμα γιατί να σπουδάσεις Θεολογία στο Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), δημιούργησε το Τμήμα υπό την εποπτεία των Καθηγητών Δημητρίου Μόσχου και Μάριου Κοκουνάρα – Λιάγκη, σε επιμέλεια και παραγωγή του υπ. διαδάκτορα της Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ, Δημήτρη Αλεξόπουλου. “Σπουδάζοντας το όραμα ενός...
06 Ιουλίου, 2023 - 15:26
Τελευταία ενημέρωση: 06/07/2023 - 14:46

Σπουδά-ζω Θεολογία στο Τμήμα Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Σπουδά-ζω Θεολογία στο Τμήμα Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα βίντεο δύο λεπτών με θέμα γιατί να σπουδάσεις Θεολογία στο Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), δημιούργησε το Τμήμα υπό την εποπτεία των Καθηγητών Δημητρίου Μόσχου και Μάριου Κοκουνάρα – Λιάγκη, σε επιμέλεια και παραγωγή του υπ. διαδάκτορα της Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ, Δημήτρη Αλεξόπουλου. “Σπουδάζοντας το όραμα ενός διαφορετικού κόσμου!” είναι το σύνθημα του Τμήματος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων