28/05/2019 28/05/2019 Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας “Κοσμάς ο Μαδυτινός”, στο πλαίσιο των επετειακών ΚΕ’ ΠΑΥΛΕΙΩΝ διοργανώνει το ΣΤ’ Συνέδριο Βυζαντινών Τεχνών με το γενικό τίτλο: “Παράδοση & Τέχνη”. Ομιλητές θα είναι: η κ. Μαρία Ζουμπούλη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ο κ. Νίκος Ορδουλίδης, Διδάκτορας Μουσικολογίας και ο κ. Γιώργος Κοκκώνης, Αναπληρωτής Καθηγητής. Θα συμμετέχουν...
28 Μαΐου, 2019 - 16:05

ΣΤ’ Συνέδριο Βυζαντινών Τεχνών: “Παράδοση & Τέχνη”

Διαδώστε:
ΣΤ’ Συνέδριο Βυζαντινών Τεχνών: “Παράδοση & Τέχνη”

Η Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας “Κοσμάς ο Μαδυτινός”, στο πλαίσιο των επετειακών ΚΕ’ ΠΑΥΛΕΙΩΝ διοργανώνει το ΣΤ’ Συνέδριο Βυζαντινών Τεχνών με το γενικό τίτλο: “Παράδοση & Τέχνη”.

Ομιλητές θα είναι: η κ. Μαρία Ζουμπούλη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια, ο κ. Νίκος Ορδουλίδης, Διδάκτορας Μουσικολογίας και ο κ. Γιώργος Κοκκώνης, Αναπληρωτής Καθηγητής.

Θα συμμετέχουν οι χορωδίες: Συλλόγου Ιεροψαλτών Φλώρινας, Συλλόγου Ιεροψαλτών Ν. Πιερίας και Συλλόγου Ιεροψαλτών Ι.Μ. Βεροίας & Ναούσης.

Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στο τοπικό πρόγραμμα CLLD/LEADER της Ο.Τ.Δ. ΑΝ.ΗΜΑ. Α.Ε και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 και ώρα 6:30 μ.μ. στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Σουμελά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων