12/06/2019 12/06/2019   Στο Κηποθέατρο Παπάγου την Παρασκευή 21 Ιουνίου, ώρα 9.00 μμ, ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα παρουσιάσει παλιές και νέες συνθέσεις του σε μια μοναδική συναυλία με τίτλο «Ψυχή μου, μη λυγίζεις». «Ένας στίχος του 2003 που γίνεται τραγούδι, που γίνεται δίσκος, που γίνεται συναυλία. Μια «κουβέντα» μυστική που καλεί στην έσω ζωή και στην αποφυγή...
12 Ιουνίου, 2019 - 9:38

Σταμάτης Σπανουδάκης: «Ψυχή μου, μη λυγίζεις»

Διαδώστε:
Σταμάτης Σπανουδάκης: «Ψυχή μου, μη λυγίζεις»

 

Στο Κηποθέατρο Παπάγου την Παρασκευή 21 Ιουνίου, ώρα 9.00 μμ, ο Σταμάτης Σπανουδάκης θα παρουσιάσει παλιές και νέες συνθέσεις του σε μια μοναδική συναυλία με τίτλο «Ψυχή μου, μη λυγίζεις».

«Ένας στίχος του 2003 που γίνεται τραγούδι, που γίνεται δίσκος, που γίνεται συναυλία. Μια «κουβέντα» μυστική που καλεί στην έσω ζωή και στην αποφυγή των καθημερινών παγίδων του «κόσμου». Μια μουσική γλυκιά μα κι αντρειωμένη, μια μελωδική ανάσα σε όσα μας ταλαιπωρούν και μας τρομάζουν. Σε όσα γίνονται γύρω και μέσα μας. Εκούσια και ακούσια», τονίζει ο Σταμάτης Σπανουδάκης.

«Έλληνες, πιο ψηλά τα κεφάλια! Τα ρητά των προγόνων μας που «αίμα, δάκρυ και θυσίες σου ζητάνε», η «Φοβερά Προστασία», η παρηγοριά που απλόχερα μας δίνεται και η αιώνια παρουσία, που ζητάει επίμονα, αλλά ευγενικά, να ανοίξεις επιτέλους την πόρτα της καρδιάς σου. Μία συναυλία, λοιπόν, με καινούργια κομμάτια και παλιότερες αγαπημένες στιγμές, σε μια «λάθος εποχή» που αποδεικνύεται, όμως, τόσο κατάλληλη για όσους τον «αγώνα τον καλό αγωνίζονται» καταλήγει ο γνωστός δημιουργός.

Η συναυλία διοργανώνεται από το Σύλλογο Φίλων Α.μΕ.Α. σε Υποστηριζόμενη Διαβίωση “ΑΓΑΠΗ και ΦΡΟΝΤΙΔΑ”, με σκοπό την ενίσχυση των σκοπών του. Ειδικότερα, τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Α.μΕ.Α. “Το Εργαστήρι”, που ιδρύθηκε το 1978 από γονείς παιδιών με νοητική υστέρηση, για να τους προσφέρει μια εναλλακτική λύση, όταν στην ηλικία των 18 ετών αποφοιτούσαν από τα ειδικά σχολεία και δεν υπήρχε στη χώρα μας η κατάλληλη δομή για τη συνέχιση της απασχόλησής τους. Βασικός στόχος είναι η δημιουργία ειδικά διαμορφωμένων κατοικιών υποστηριζόμενης διαβίωσης, στις οποίες τα «μεγάλα παιδιά» θα μπορούν να κατοικήσουν, όταν μοιραία θα έχουν στερηθεί την παρουσία των γονέων τους στη ζωή και, προφανώς, και την φροντίδα τους. Θα είναι ένα δεύτερο σπιτικό, στο οποίο θα ζουν υπό τη διαρκή φροντίδα και επίβλεψη ειδικά καταρτισμένου προσωπικού.

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων