12/06/2023 12/06/2023 Ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια του Γιάννη Μαρκόπουλου για το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, που έφυγε σε ηλικία 84 ετών από τη ζωή έπειτα από μάχη με τον καρκίνο. Ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο οποίος πέθανε στα 84 χρόνια του το Σάββατο, 10 Ιουνίου από καρκίνο θα ταφεί ως γνωστόν στο κοιμητήριο Παπάγου και όχι στο...
12 Ιουνίου, 2023 - 20:15
Τελευταία ενημέρωση: 12/06/2023 - 20:28

Στη Μητρόπολη Αθηνών η Εξόδιος Ακολουθία του Γιάννη Μαρκόπουλου – Λαϊκό προσκύνημα στον Άγιο Ελευθέριο

Διαδώστε:
Στη Μητρόπολη Αθηνών η Εξόδιος Ακολουθία του Γιάννη Μαρκόπουλου – Λαϊκό προσκύνημα στον Άγιο Ελευθέριο

Ανακοίνωση εξέδωσε η οικογένεια του Γιάννη Μαρκόπουλου για το τελευταίο αντίο στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη, που έφυγε σε ηλικία 84 ετών από τη ζωή έπειτα από μάχη με τον καρκίνο.

Ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο οποίος πέθανε στα 84 χρόνια του το Σάββατο, 10 Ιουνίου από καρκίνο θα ταφεί ως γνωστόν στο κοιμητήριο Παπάγου και όχι στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου γεννήθηκε.

Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την οικογένεια του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη γίνεται, επίσης, γνωστό και ότι η σορός του θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την Πέμπτη, 15 Ιουνίου, στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών:

«Η εξόδιος ακολουθία του αγαπημένου μας Γιάννη Μαρκόπουλου θα τελεστεί την Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 και ώρα 17.00 στο Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Για το τελευταίο αντίο, η σορός θα βρίσκεται στο Παρεκκλήσι της Μητροπόλεως Ναό από τις 12.00 το μεσημέρι της ίδιας μέρας και μέχρι τις 16.00.

Η ταφή θα γίνει στο Κοιμητήριο Παπάγου.

Βασιλική και Λένγκα Μαρκοπούλου».

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων