06/09/2019 06/09/2019 Η υπουργός πολιτισμού Λίνα Μενδωνη εμφανίστηκε άκρως ικανοποιημένη από την εξέλιξη των εργασιών στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου  κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στο πλαίσιο της επίσκεψης της στο Νομό Σερρών.  Η ίδια γνωρίζει πολύ καλά το έργο και την αναγκαιότητα να προχωρήσει όχι μόνο γρήγορα αλλά πάνω από...
06 Σεπτεμβρίου, 2019 - 15:00
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2019 - 14:56

Στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στις Σέρρες η Υπουργός Πολιτισμού

Διαδώστε:
Στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στις Σέρρες η Υπουργός Πολιτισμού

Η υπουργός πολιτισμού Λίνα Μενδωνη εμφανίστηκε άκρως ικανοποιημένη από την εξέλιξη των εργασιών στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου  κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου στο πλαίσιο της επίσκεψης της στο Νομό Σερρών.

Η ίδια γνωρίζει πολύ καλά το έργο και την αναγκαιότητα να προχωρήσει όχι μόνο γρήγορα αλλά πάνω από όλα σωστά.

Η κυρία Μενδώνη ενημερώθηκε από τους υπεύθυνους του έργου αλλά και από τον προϊστάμενο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Νίκο Μπονοβα ότι όλα κυλούν ακριβώς όπως πρέπει και μέσα στο χρονοδιάγραμμα χωρίς να επηρεαστεί η ζωή των μοναχών και χωρίς να προκληθεί ζημιά στο φυσικό κάλος της περιοχής.

 

 

πηγή:https://diktyotv.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων