23/08/2019 23/08/2019 ​Την Πέμπτη 22 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνας Μενδώνη, με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Αρμενίας, κ. Fadey Charchoghlyan. Στη συζήτηση τονίστηκαν οι μακραίωνοι δεσμοί φιλίας που συνδέουν τους Έλληνες και τους Αρμενίους, καθώς και η δυναμική που υπάρχει σήμερα για τη σύσφιξη των πολιτισμικών σχέσεων. Στο πλαίσιο αυτό μεταφέρθηκε...
23 Αυγούστου, 2019 - 12:25
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2019 - 12:47

Στην υπ. Πολιτισμού ο πρέσβης της Αρμενίας

Διαδώστε:
Στην υπ. Πολιτισμού ο πρέσβης της Αρμενίας

​Την Πέμπτη 22 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνας Μενδώνη, με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Αρμενίας, κ. Fadey Charchoghlyan. Στη συζήτηση τονίστηκαν οι μακραίωνοι δεσμοί φιλίας που συνδέουν τους Έλληνες και τους Αρμενίους, καθώς και η δυναμική που υπάρχει σήμερα για τη σύσφιξη των πολιτισμικών σχέσεων. Στο πλαίσιο αυτό μεταφέρθηκε στην Υπουργό η πρόσκληση του ομολόγου της Υπουργού Παιδείας, Επιστημών, Πολιτισμού και Αθλητισμού να επισκεφθεί την Αρμενία. Περαιτέρω διερευνήθηκαν οι δυνατότητες προώθησης της συνεργασίας των δύο κρατών, ιδίως στους τομείς της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, της μουσικής και του χορού, για την οποία θα υπάρξουν συγκεκριμένες δράσεις στο επόμενο διάστημα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων