26/02/2020 26/02/2020 Ως ένα «ζωντανό κύτταρο του Έβρου» που παράγει πολιτισμό, ερμηνεύοντας το παρελθόν, προβάλλοντας ταυτόχρονα μια προοπτική δημιουργικής αξιοποίησης της παράδοσης, χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, το οποίο επισκέφθηκε το πρωί στην Αλεξανδρούπολη. Τον κ. Μητσοτάκη και τη σύζυγο του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη υποδέχτηκε και ξενάγησε στους χώρους του Μουσείου η...
26 Φεβρουαρίου, 2020 - 11:40
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2020 - 10:43

Στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης ο Κυρ. Μητσοτάκης

Διαδώστε:
Στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης ο Κυρ. Μητσοτάκης

Ως ένα «ζωντανό κύτταρο του Έβρου» που παράγει πολιτισμό, ερμηνεύοντας το παρελθόν, προβάλλοντας ταυτόχρονα μια προοπτική δημιουργικής αξιοποίησης της παράδοσης, χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, το οποίο επισκέφθηκε το πρωί στην Αλεξανδρούπολη.


Τον κ. Μητσοτάκη και τη σύζυγο του Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη υποδέχτηκε και ξενάγησε στους χώρους του Μουσείου η πρόεδρος και διευθύντριά του Αγγελική Γιαννακίδου.
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε για το πλούσιο περιεχόμενο δράσεων που πραγματοποιούνται, μεταξύ των οποίων εκπαιδευτικά προγράμματα αφιερωμένα σε χιλιάδες μαθητές που λαμβάνουν μέρος κάθε χρόνο.
Στην ξενάγηση παραβρέθηκαν η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, ο υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου, ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, Χρήστος Μέτιος και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων