24/10/2020 24/10/2020 Ο προγραμματικός, στρατηγικός σχεδιασμός της Κοσμητείας για την ανακαίνιση των κτηριακών υποδομών της Θεολογικής Σχολής σταδιακά υλοποιείται. Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών, το κτήριο της Σχολής συμπεριλήφθηκε, για πρώτη φορά από την κατασκευή του, στα υπό άμεση ανακαίνιση οικοδομικά συγκροτήματα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι στοχευμένες, ρεαλιστικά διατυπωμένες, έγγραφες προτάσεις προς την Τ.Υ.Π.Α. για έργα...
24 Οκτωβρίου, 2020 - 13:07
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2020 - 13:25

Στο πρόγραμμα αποκατάστασης κτηρίων του ΕΚΠΑ η Θεολογική Σχολή

Διαδώστε:
Στο πρόγραμμα αποκατάστασης κτηρίων του ΕΚΠΑ η Θεολογική Σχολή

Ο προγραμματικός, στρατηγικός σχεδιασμός της Κοσμητείας για την ανακαίνιση των κτηριακών υποδομών της Θεολογικής Σχολής σταδιακά υλοποιείται. Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών, το κτήριο της Σχολής συμπεριλήφθηκε, για πρώτη φορά από την κατασκευή του, στα υπό άμεση ανακαίνιση οικοδομικά συγκροτήματα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι στοχευμένες, ρεαλιστικά διατυπωμένες, έγγραφες προτάσεις προς την Τ.Υ.Π.Α. για έργα όπως “η μόνωση της στέγης, η ανακαίνιση και ο εκσυγχρονισμός του Κεντρικού Αμφιθεάτρου, ο εξωραϊσμός άλλων χώρων και αιθουσών, η επισκευή των υποδομών και η αντικατάσταση και ο εκσυγχρονισμός των ηλεκτρικών πινάκων” εντάχθηκαν στο επιχειρησιακό πρόγραμμα της ριζικής ανανέωσης και αποκατάστασης των κτηριακών υποδομών του Ε.Κ.Π.Α. Ήδη εργασίες επιδιόρθωσης και ανακαίνισης πραγματοποιούνται σε διάφορα σημεία της Σχολής.

“Στόχος είναι η συνεχής αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης, η περαιτέρω βελτίωση της ερευνητικής δραστηριότητας των ακαδημαϊκών μονάδων και η εντονότερη προσφορά στην κοινωνία και στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας. Με γνώμονα την εξωστρέφεια, τη διεπιστημονικότητα, τις συνέργειες μεταξύ Εργαστηρίων, Τμημάτων, Σχολών, τη συμμετοχή όλων σε μια συνεκτική ιδρυματική στρατηγική και τη διάκριση σε διεθνές επίπεδο, το πρόγραμμα που εκπονήθηκε περιλαμβάνει πλειάδα έργων τα οποία, σε συνδυασμό και με την εν εξελίξει προμήθεια σύγχρονων επιστημονικών οργάνων, προβλέπεται να αλλάξουν ουσιωδώς την εικόνα του Πανεπιστημίου μας”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση της Κοσμητείας της Θεολογικής Σχολής Αθηνών.

Δείτε το Σχετικό μήνυμα από τον Πρύτανη του Ε.Κ.Π.Α.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων