15/06/2020 15/06/2020 Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο και στη συνέχεια το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, προκειμένου να δει ότι εφαρμόζονται τα πρωτόκολλα ασφαλείας τα οποία πρέπει να προσαρμόζονται ανά μουσειακό χώρο. Την Υπουργό ξενάγησαν οι διευθύντριες των μουσείων κ. Αικατερίνη Δελλαπόρτα και κ. Μαρία Λαγογιάννη, αντίστοιχα. “Σήμερα...
15 Ιουνίου, 2020 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 15/06/2020 - 21:27

Στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο η Λίνα Μενδώνη

Διαδώστε:
Στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο η Λίνα Μενδώνη

Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη επισκέφτηκε σήμερα το πρωί το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο και στη συνέχεια το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, προκειμένου να δει ότι εφαρμόζονται τα πρωτόκολλα ασφαλείας τα οποία πρέπει να προσαρμόζονται ανά μουσειακό χώρο. Την Υπουργό ξενάγησαν οι διευθύντριες των μουσείων κ. Αικατερίνη Δελλαπόρτα και κ. Μαρία Λαγογιάννη, αντίστοιχα.

“Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα”, δήλωσε η κ. Λίνα Μενδώνη μετά την επίσκεψή της στα δύο μουσεία, “όπως ήταν και η 18η Μαΐου όταν άνοιξαν οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μνημεία. Τα μουσεία έχουν απολύτως προσαρμοστεί στα υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία οφείλουμε να τηρούμε προκειμένου να είναι ασφαλείς οι επισκέπτες μας, Έλληνες και ξένοι, και φυσικά οι εργαζόμενοι. Όλα τα αναγκαία μέτρα ακολουθούνται με μεγάλη υπευθυνότητα και επίδειξη προσωπικής ευθύνης.

Η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη ανακοίνωσε ότι θα εγκατασταθεί ηλεκτρονικό εισιτήριο σε όλους τους αρχαιολογικούς χώρους και στα μουσεία, μέσω της προγραμματικής σύμβασης που έχει συναφθεί με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Ωστόσο, θα απαιτηθεί κάποιος χρόνος για να ολοκληρωθούν οι απαραίτητοι διαγωνισμοί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων