18/02/2021 18/02/2021 Ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. Αν. Καθηγητής κ. Χρήστος Γ. Καραγιάννης επισκέφθηκε σήμερα στο Γραφείο του τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, με τον οποίο είχε συζήτηση σε φιλικό κλίμα, καθόσον και οι δύο έλκουν την καταγωγή από τη Φθιώτιδα. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με φλέγοντα ζητήματα του Πανεπιστημίου, ενώ παράλληλα...
18 Φεβρουαρίου, 2021 - 21:39
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2021 - 21:53

Στον υπ. Οικονομικών ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής

Διαδώστε:
Στον υπ. Οικονομικών ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής

Ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α. Αν. Καθηγητής κ. Χρήστος Γ. Καραγιάννης επισκέφθηκε σήμερα στο Γραφείο του τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα, με τον οποίο είχε συζήτηση σε φιλικό κλίμα, καθόσον και οι δύο έλκουν την καταγωγή από τη Φθιώτιδα.

Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με φλέγοντα ζητήματα του Πανεπιστημίου, ενώ παράλληλα δόθηκε η ευκαιρία στον κ. Κοσμήτορα να θέσει τα μείζονα προβλήματα υποδομών της Θεολογικής Σχολής.

Ο κ. Υπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και θα μελετήσει τον τρόπο με τον οποίο δύναται το Υπουργείο να συμβάλει στην επίλυσή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων