20/05/2020 20/05/2020 Στην Αργολίδα βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού, κ. Γιώργος Διδασκάλου, στα πλαίσια του ανοίγματος των αρχαιολογικών χώρων σε όλη την Ελλάδα και των μέτρων εφαρμογής των υγειονομικών κανόνων για τον κορωνοϊό, την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020. Ο κ. Διδασκάλου ξεκίνησε την περιοδεία του το πρωί από την Επίδαυρο συνοδευόμενος από τη Διευθύντρια της...
20 Μαΐου, 2020 - 15:33
Τελευταία ενημέρωση: 20/05/2020 - 14:19

Στους αρχαιολογικούς χώρους της Αργολίδας ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού

Διαδώστε:
Στους αρχαιολογικούς χώρους της Αργολίδας ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού

Στην Αργολίδα βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Πολιτισμού, κ. Γιώργος Διδασκάλου, στα πλαίσια του ανοίγματος των αρχαιολογικών χώρων σε όλη την Ελλάδα και των μέτρων εφαρμογής των υγειονομικών κανόνων για τον κορωνοϊό, την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020. Ο κ. Διδασκάλου ξεκίνησε την περιοδεία του το πρωί από την Επίδαυρο συνοδευόμενος από τη Διευθύντρια της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αργολίδας κα. Άλκηστις Παπαδημητρίου, στην συνέχεια επισκέφθηκε το Παλαμήδι και τις Μυκήνες. Οι αρχαιολογικοί χώροι ανά την επικράτεια υποδέχθηκαν ξανά το κοινό από την Δευτέρα 18 Μαΐου.

Το άνοιγμα των αρχαιολογικών χώρων αποτελεί το πρώτο βήμα για την σταδιακή επαναλειτουργία των πολιτιστικών υποδομών της χώρας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων