04/09/2023 04/09/2023 Συμπληρωματικές εγγραφές πραγματοποιούνται στο Γενικό Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο -Λύκειο Ξάνθης με την Ιερά Μητρόπολη να ενημερώνει με  ανακοίνωση γονείς και κηδεμόνες για την διαδικασία.  Σύμφωνα με το εκπαιδευτικό νομικό πλαίσιο λειτουργίας του νέου Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου-Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Ξάνθης το οποίο λειτουργεί με κανόνες ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ. Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Γεώργιο Αργυρόπουλο δίνεται η...
04 Σεπτεμβρίου, 2023 - 10:12
Τελευταία ενημέρωση: 04/09/2023 - 10:18

Συμπληρωματικές εγγραφές στο Γενικό Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ξάνθης

Διαδώστε:
Συμπληρωματικές εγγραφές στο Γενικό Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ξάνθης

Συμπληρωματικές εγγραφές πραγματοποιούνται στο Γενικό Εκκλησιαστικό Γυμνάσιο -Λύκειο Ξάνθης με την Ιερά Μητρόπολη να ενημερώνει με  ανακοίνωση γονείς και κηδεμόνες για την διαδικασία. 

Σύμφωνα με το εκπαιδευτικό νομικό πλαίσιο λειτουργίας του νέου Γενικού Εκκλησιαστικού Λυκείου-Εκκλησιαστικού Γυμνασίου Ξάνθης το οποίο λειτουργεί με κανόνες ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Γεώργιο Αργυρόπουλο δίνεται η δυνατότητα εγγραφής επιπλέον μαθητών των 120 ήδη εγγεγραμμένων στις κενές θέσεις ως εξής:

Στις τάξεις Α΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου μπορούν να υποβάλλουν αίτηση εγγραφής μόνο οι κατηγορίες Πολυτέκνων, Τριτέκνων, Μονογονεϊκών οικογενειών και οικογενειών με χαμηλό εισόδημα(κάτω των 12000 euro).

Στις υπόλοιπες τάξεις Β΄ και Γ΄ Γυμνασίου καθώς και στη Β΄ Λυκείου, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση για εγγραφή όποιοι επιθυμούν .

Διευκρινίζεται ότι για τις Β΄ και Γ΄ τάξεις εάν ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος των κενών θέσεων, θα διεξαχθεί διαγωνισμός «test δεξιοτήτων» την επόμενη Πέμπτη 07_Σεπτεμβρίου.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται από τους γονείς και κηδεμόνες στο σχολείο με δύο τρόπους: είτε με φυσική παρουσία από 9 έως 1 το πρωί στη γραμματεία του σχολείου, είτε ηλεκτρονικά μέσω email: [email protected] με προθεσμία έως την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου το μεσημέρι.

Πληροφορίες: 2541029911

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων