13/05/2022 16/05/2022 Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Κόρα Καρβούνη και έξι δεξιοτέχνες μουσικοί, θα συμμετάσχουν σε ένα ταξίδι στις αρχές του 20ου αιώνα, γεμάτο από την κοσμοπολίτικη αύρα της πόλης εκείνης που θα αποτελεί πάντα σημείο αναφοράς στην σύγχρονη ιστορία του ελληνισμού. Τα τραγούδια της Σμύρνης και οι μαρτυρίες του ξεριζωμού σε μια παράσταση που παρουσιάζεται για πρώτη...
13 Μαΐου, 2022 - 11:58
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2022 - 17:04

Συναυλία «Πατρίδα μου Λέω Τα Τραγούδια» στις Βρυξέλλες

Διαδώστε:
Συναυλία «Πατρίδα μου Λέω Τα Τραγούδια» στις Βρυξέλλες

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Κόρα Καρβούνη και έξι δεξιοτέχνες μουσικοί, θα συμμετάσχουν σε ένα ταξίδι στις αρχές του 20ου αιώνα, γεμάτο από την κοσμοπολίτικη αύρα της πόλης εκείνης που θα αποτελεί πάντα σημείο αναφοράς στην σύγχρονη ιστορία του ελληνισμού.

Τα τραγούδια της Σμύρνης και οι μαρτυρίες του ξεριζωμού σε μια παράσταση που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο W:Halll (centre culturel de WSP) από δύο κορυφαίες στο χώρο τους γυναίκες που συναντιούνται για πρώτη φορά επί σκηνής για να μας μεταφέρουν νοητά 100 ακριβώς χρόνια πίσω.

Μια παράσταση για την μνήμη που “Πατρίδα της λέει τα Τραγούδια.”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων