19/07/2019 19/07/2019 Στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού ο Σταμάτης Σπανουδάκης στις 1 Οκτωβρίου 2019 θα δώσει μια συναυλία με τίτλο: «Πάμε γι’ άλλες πολιτείες!». Από τα έσοδα της συναυλίας θα ενισχυθούν τα παιδικά ιδρύματα της Ιεράς Μητρόπολης Σιγκαπούρης και Νοτίου Ασίας. Συγκεκριμένα, θα δοθούν για την εκπαίδευση, τη στέγαση και την ιατρική περίθαλψη 1.000 παιδιών στο Μεντάν της...
19 Ιουλίου, 2019 - 11:43
Τελευταία ενημέρωση: 19/07/2019 - 11:45

Συναυλία στο Ηρώδειο για φιλανθρωπικό σκοπό

Διαδώστε:
Συναυλία στο Ηρώδειο για φιλανθρωπικό σκοπό

Στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού ο Σταμάτης Σπανουδάκης στις 1 Οκτωβρίου 2019 θα δώσει μια συναυλία με τίτλο: «Πάμε γι’ άλλες πολιτείες!».

Από τα έσοδα της συναυλίας θα ενισχυθούν τα παιδικά ιδρύματα της Ιεράς Μητρόπολης Σιγκαπούρης και Νοτίου Ασίας. Συγκεκριμένα, θα δοθούν για την εκπαίδευση, τη στέγαση και την ιατρική περίθαλψη 1.000 παιδιών στο Μεντάν της Ινδονησίας, όπου η Ιερά Μητρόπολη λειτουργεί 5 σχολεία (νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο, πολυτεχνική σχολή), οικοτροφείο και νοσοκομείο. Με αυτή την φροντίδα, τα παιδιά από τις φτωχογειτονιές του Μεντάν διασώζονται από τις συμμορίες, την κακοποίηση, τα ναρκωτικά και την εγκληματικότητα, και μορφώνονται, ώστε να ζήσουν ως ενήλικες στην πατρίδα τους και να μην αναγκαστούν να πάρουν τον επικίνδυνο δρόμο της παράνομης μετανάστευσης.

Μαζί με το Σταμάτη Σπανουδάκη θα εμφανιστούν:

οι σολίστες Κυριάκος Γκουβέντας (βιολί), Χρήστος Τσιαμούλης (ούτι, λύρα), Βασίλης Βασιλειάδης (τρομπέτα), Γιώργος Κοντοβάς (πιάνο), Νίκος Χατζόπουλος (κοντραμπάσο), Πάνος Κατσικιώτης (ντραμς), Τάκης Βασιλείου (κρουστά),

η ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο» (Δημήτρης Κοτταρίδης βιολοντσέλο),

η μικτή χορωδία «Μελωδοί» με μαέστρο τον Γιώργο Ζιάκα,

και στο τραγούδι η Αθηνά Χιώτη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων