04/11/2022 04/11/2022 Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Ελληνική Μυθολογία: από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας», διοργανώνει  το Τμήμα Βυζαντινής και Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Λομονόσοφ της Μόσχας. Το συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά (μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ)  στις 17 Νοεμβρίου 2022. Τα θέματα που θα βρεθούν στο επίκεντρο του συνεδρίου σχετίζονται με την ελληνική μυθολογία στην αρχαία,...
04 Νοεμβρίου, 2022 - 20:10
Τελευταία ενημέρωση: 04/11/2022 - 19:13

Συνέδριο για την Ελληνική Μυθολογία από το Πανεπιστήμιο Λομονόσοφ

Διαδώστε:
Συνέδριο για την Ελληνική Μυθολογία από το Πανεπιστήμιο Λομονόσοφ

Διεθνές Επιστημονικό Συνέδριο με θέμα «Ελληνική Μυθολογία: από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας», διοργανώνει  το Τμήμα Βυζαντινής και Νεοελληνικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Λομονόσοφ της Μόσχας. Το συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά (μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ)  στις 17 Νοεμβρίου 2022.

Τα θέματα που θα βρεθούν στο επίκεντρο του συνεδρίου σχετίζονται με την ελληνική μυθολογία στην αρχαία, τη βυζαντινή και τη νεοελληνική παράδοση, κυρίως από την άποψη της εθνογλωσσολογίας, της διαλεκτολογίας, του παραδοσιακού πολιτισμού της Ελλάδας σε σύγκριση με άλλες εθνικές παραδόσεις, κλπ.

Γλώσσες εργασίας του Συνεδρίου θα είναι η ρωσική, η ελληνική και η αγγλική, ενώ η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι δωρεάν.

Για όλες τις επιπλέον πληροφορίες, δύνασθε να επικοινωνήσετε με τη γραμματέα της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, καθηγήτρια κα Ξένια Κλίμοβα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected]

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων