13/10/2020 13/10/2020 Αύριο, Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020, στις 7.00 το απόγευμα, στην αίθουσα «Αρχονταρίκι» του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Ετήσια Γενική Συνέλευση του νεοϊδρυθέντος Συλλόγου Φίλων του Βυζαντινού Μουσείου Μακρινίτσας. Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρύσα Τσαγανού-Βασιλικού θα πραγματοποιήσει έναν Απολογισμό των μέχρι τώρα δράσεων του Συλλόγου, καθώς...
13 Οκτωβρίου, 2020 - 18:37
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2020 - 18:35

Συνέλευση για το μέλλον του Συλλόγου Φίλων του Βυζαντινού Μουσείου Μακρινίτσας

Διαδώστε:
Συνέλευση για το μέλλον του Συλλόγου Φίλων του Βυζαντινού Μουσείου Μακρινίτσας

Αύριο, Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020, στις 7.00 το απόγευμα, στην αίθουσα «Αρχονταρίκι» του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Χριστού Βόλου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη Ετήσια Γενική Συνέλευση του νεοϊδρυθέντος Συλλόγου Φίλων του Βυζαντινού Μουσείου Μακρινίτσας.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Χρύσα Τσαγανού-Βασιλικού θα πραγματοποιήσει έναν Απολογισμό των μέχρι τώρα δράσεων του Συλλόγου, καθώς και των στόχων που στο μέλλον θα επιδιωχθεί να πραγματοποιηθούν.

Προσκαλούνται όλοι όσοι επιθυμούν να συμβάλλουν στη στήριξη του Βυζαντινού Μουσείου Μακρινίτσας να συμμετάσχουν στην εν λόγω Γενική Συνέλευση και να εγγραφούν ως μέλη στο Σύλλογο Φίλων του Βυζαντινού Μουσείου Μακρινίτσας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων