03/12/2019 03/12/2019 Ταξιδέψαμε σε όλη την Ελλάδα με την 3η Έκθεση Ορθόδοξου Παιδικού Βιβλίου! Οι εκδόσεις Έαρ «ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στην 3η  Έκθεση Ορθόδοξου Παιδικού Βιβλίου και μας ενημερώνουν: Τι θα πεί κάλαντα; Τι θα πεί «παραδοσιακό»; Γιατί η παράδοση έχει αξία σήμερα για...
03 Δεκεμβρίου, 2019 - 11:31
Τελευταία ενημέρωση: 03/12/2019 - 11:09

«Ταξίδι στα κάλαντα της Ελλάδας με παραδοσιακά όργανα»

Διαδώστε:
«Ταξίδι στα κάλαντα της Ελλάδας με παραδοσιακά όργανα»

Ταξιδέψαμε σε όλη την Ελλάδα με την 3η Έκθεση Ορθόδοξου Παιδικού Βιβλίου!

Οι εκδόσεις Έαρ «ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα» στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που έλαβαν χώρα την Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου στην 3η  Έκθεση Ορθόδοξου Παιδικού Βιβλίου και μας ενημερώνουν:

Τι θα πεί κάλαντα; Τι θα πεί «παραδοσιακό»; Γιατί η παράδοση έχει αξία σήμερα για εμάς; Έχει σχέση η παράδοση του τόπου μας με τις εορτές της Εκκλησίας; Πόσα παραδοσιακά όργανα υπάρχουν;

Αυτά και πολλά άλλα πραγματεύτηκε η παρουσίαση του συγγραφέα και μουσικού κ. Χαράλαμπου Πετρουλέα «Ταξίδι στα κάλαντα της Ελλάδας με παραδοσιακά όργανα»!Ταξιδέψαμε σε όλη την Ελλάδα!Κάθε τόπος και μία μικρή στάση. Στην μουσική του, στις Χριστουγεννιάτικες συνήθειές του και, φυσικά, στα κάλαντα του!

Τραγουδήσαμε, είδαμε και περιεργαστήκαμε παραδοσιακά όργανα και περιηγηθήκαμε σύντομα στην… ηχογράφηση τραγουδιού!

Στο τέλος, οι μικροί μας  φίλοιέλαβαν από την Έκθεση ένα δώρο ως ενθύμιο!

Οι δραστηριότητές μας συνεχίζονται!

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων