21/03/2024 21/03/2024 “Θρησκεία και Υγεία” θα είναι το θέμα που θα αναπτύξει ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. στο πλαίσιο διάλεξης που διοργανώνει το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.). Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Οπτικοακουστικής Διδασκαλίας της Θεολογικής Σχολής την Πέμπτη, 28...
21 Μαρτίου, 2024 - 14:28
Τελευταία ενημέρωση: 21/03/2024 - 13:55

“Θρησκεία και Υγεία”: Διάλεξη Γιώργου Πατούλη στη Θεολογική Σχολή Αθηνών

Διαδώστε:
“Θρησκεία και Υγεία”: Διάλεξη Γιώργου Πατούλη στη Θεολογική Σχολή Αθηνών

“Θρησκεία και Υγεία” θα είναι το θέμα που θα αναπτύξει ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. στο πλαίσιο διάλεξης που διοργανώνει το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.).

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Οπτικοακουστικής Διδασκαλίας της Θεολογικής Σχολής την Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, και ώρα 12:30-14:00.

Θα προλογίσει και θα συντονίσει ο Καθηγητής του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας κ. Σπυρίδων Τσιτσίγκος.

Θα χορηγηθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων