19/01/2023 19/01/2023 Την ημερομηνία έναρξης των Πανελλήνιων Εξετάσεων του 2023 αποκάλυψε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης η υπουργός Παιδείας και Θρησλευμάτων, Νίκη Κεραμέως. Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, η κ. Κεραμέως ανέφερε ότι η ημερομηνία έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων 2023 θα είναι η 1η Ιουνίου, ενώ, όπως είπε, στο αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινάει η...
19 Ιανουαρίου, 2023 - 10:33

Την 1η Ιουνίου ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις

Διαδώστε:
Την 1η Ιουνίου ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις

Την ημερομηνία έναρξης των Πανελλήνιων Εξετάσεων του 2023 αποκάλυψε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης η υπουργός Παιδείας και Θρησλευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ, η κ. Κεραμέως ανέφερε ότι η ημερομηνία έναρξης των Πανελληνίων Εξετάσεων 2023 θα είναι η 1η Ιουνίου, ενώ, όπως είπε, στο αμέσως επόμενο διάστημα ξεκινάει η διαδικασία αξιολόγησης των εκπαιδευτικών.

«Φέτος για πρώτη χρονιά δημοσιοποιήσαμε από την προηγούμενη χρονιά, για πρώτη φορά το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων και το κάναμε από σεβασμό στους υποψηφίους, στους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, να υπάρχει επιτέλους από την Ελληνική πολιτεία ένας προγραμματισμός», είπε η υπουργός Παιδείας μιλώντας για τις πανελλαδικές εξετάσεις για τις οποίες τόνισε ότι «το πρόγραμμα των ειδικών εξετάσεων ξεκινάει την 1η Ιουνίου».

Αναφορικά με την ελάχιστη βάση εισαγωγής στα Πανεπιστήμια υπενθύμισε ότι με ιδιαίτερα χαμηλές βαθμολογίες οι τελειόφοιτοι του Λυκείου μπορούσαν να μπουν στα ελληνικά πανεπιστήμια υποστηρίχοντας ότι τα στοιχεία δείχνουν ότι αυτοί οι μαθητές δεν θα αποφοιτήσουν.

Δείτε τη συνέντευξη ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων