08/05/2023 08/05/2023 Την Θεολογική Σχολή Αθηνών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών θα επισκεφθεί επισήμως, για πρώτη φορά, η Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους η οποία βρίσκεται στην Αθήνα στο πλαίσιο της μεταφοράς της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας “Άξιον Εστί” στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών. Στο πλαίσιο της επίσκεψης διοργανώνεται Ημερίδα με τίτλο: “Πάλαι μέν ιερόν νυν δε...
08 Μαΐου, 2023 - 10:57
Τελευταία ενημέρωση: 08/05/2023 - 10:38

Την Θεολογική Σχολή Αθηνών θα επισκεφθεί η Ιερά Επιστασία

Διαδώστε:
Την Θεολογική Σχολή Αθηνών θα επισκεφθεί η Ιερά Επιστασία

Την Θεολογική Σχολή Αθηνών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών θα επισκεφθεί επισήμως, για πρώτη φορά, η Ιερά Επιστασία του Αγίου Όρους η οποία βρίσκεται στην Αθήνα στο πλαίσιο της μεταφοράς της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας “Άξιον Εστί” στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης διοργανώνεται Ημερίδα με τίτλο: “Πάλαι μέν ιερόν νυν δε Άγιον Όρος λέγομεν”, την Πέμπτη 11 Μαίου 2023. Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στην Αίθουσα Οπτικοακουστικής Διδασκαλίας, υβριδικά, διά ζώσης και εξ αποστάσεως.

“Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα” αναφέρει στην σχετική πρόσκληση ο Κοσμήτορας της Θεολογικής Σχολής, Αναπληρωτής Καθηγητής, Χρήστος Καραγιάννης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα: 

Σύνδεσμος εξ αποστάσεως συμμετοχής:
-Ζωντανή μετάδοση στο δίαυλο You Tube της Θεολογικής Σχολής Αθηνών:
Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων