10/04/2019 10/04/2019 Ιερά σκεύη, βιβλία και ιερές εικόνες που διασώθηκαν μέσα στην πάροδο του χρόνου εκτίθενται στο τοπικό μουσείο της περιοχής Shchyokino στην Τούλα της Ρωσίας. Η έκθεση με τίτλο «Το Αιώνιο Φως» φανερώνει ότι μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού και δείχνει ότι το φως της αγάπης δυναμώνει τους ανθρώπους στις δύσκολες στιγμές που περνούν. Η έκθεση παρουσιάζει αντικείμενα της...
10 Απριλίου, 2019 - 13:57
Τελευταία ενημέρωση: 10/04/2019 - 14:37

«Το Αιώνιο Φως»: Όταν η γη επιστρέφει τους χαμένους θησαυρούς

Διαδώστε:
«Το Αιώνιο Φως»: Όταν η γη επιστρέφει τους χαμένους θησαυρούς

Ιερά σκεύη, βιβλία και ιερές εικόνες που διασώθηκαν μέσα στην πάροδο του χρόνου εκτίθενται στο τοπικό μουσείο της περιοχής Shchyokino στην Τούλα της Ρωσίας.

Η έκθεση με τίτλο «Το Αιώνιο Φως» φανερώνει ότι μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού και δείχνει ότι το φως της αγάπης δυναμώνει τους ανθρώπους στις δύσκολες στιγμές που περνούν.

Η έκθεση παρουσιάζει αντικείμενα της εκκλησίας που ήταν θαμμένα ή κρυμμένα σε σπίτια για δεκαετίες, προκειμένου να διασωθούν από το κομουνιστικό καθεστώς. «Πέρασαν πολλά χρόνια και η γη επέστρεψε τους θαμμένους θησαυρούς της» αναφέρει η ανακοίνωση της έκθεσης.

Οι απλοί άνθρωποι που διέσωσαν τα ιερά αντικείμενα θάβοντάς τα είχαν την αδιαμφισβήτητη πεποίθηση ότι αργά ή γρήγορα κάποιοι πιστοί θα τα ανέσυραν στην επιφάνεια με ευλάβεια.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων