31/05/2019 31/05/2019 Τις δικές του εκδόσεις εγκαινιάζει το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) με στόχο την έκδοση και προώθηση βιβλίων υψηλού επιπέδου και επιστημονικού και ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος. Ο εκδοτικός οίκος ΕΑΠ θα λειτουργήσει ως αυτοχρηματοδοτούμενη ανώνυμη εταιρεία με μοναδικό μέτοχο το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των εκδόσεων είναι ο Βασίλης Καρδάσης. Το πρόγραμμα παρουσιάζεται επίσημα...
31 Μαΐου, 2019 - 10:57

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο παρουσιάζει τις δικές του εκδόσεις

Διαδώστε:
Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο παρουσιάζει τις δικές του εκδόσεις

Τις δικές του εκδόσεις εγκαινιάζει το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) με στόχο την έκδοση και προώθηση βιβλίων υψηλού επιπέδου και επιστημονικού και ακαδημαϊκού ενδιαφέροντος. Ο εκδοτικός οίκος ΕΑΠ θα λειτουργήσει ως αυτοχρηματοδοτούμενη ανώνυμη εταιρεία με μοναδικό μέτοχο το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος των εκδόσεων είναι ο Βασίλης Καρδάσης.

Το πρόγραμμα παρουσιάζεται επίσημα την ερχόμενη Πέμπτη (6/6) στη Στοά του Βιβλίου, σε εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του ιστορικού Σπύρου Ασδραχά, με αφορμή την έκδοση του έργου του «Πρωτόγονη επανάσταση. Αρματολοί και κλέφτες (18ος -19ος αι.)» Όπως λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκ μέρους των ΕΑΠ, ο επιμελητής των εκδόσεων Θανάσης Μήνας, το εγχείρημα επιδιώκει να συμβάλει στην προβολή και προαγωγή της σύγχρονης επιστημονικής έρευνας και διδασκαλίας, καθώς και στην έκδοση βιβλίων γενικότερου προσανατολισμού, καλύπτοντας ένα πλατύ φάσμα: από τις θετικές επιστήμες μέχρι την ιστοριογραφία και τους άλλους κλάδους των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων