24/02/2020 24/02/2020 Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παρουσίαση του βιβλίου «Το Εισοδικό της Αγίας Σοφίας», εκδόσεις ΔΟΜΟΣ, του Άρχοντα της Μ.τ.Χ.Ε. Χριστόφορου Σωφρονίου, που συνδιοργάνωσε η Ιμβριακή Ένωση Μακεδονίας – Θράκης και η Εταιρία Μελέτης Ίμβρου και Τενέδου. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ιμβριακής Ένωσης, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στις 6.30μμ. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος...
24 Φεβρουαρίου, 2020 - 10:35
Τελευταία ενημέρωση: 24/02/2020 - 10:20

«Το Εισοδικό της Αγίας Σοφίας»

Διαδώστε:
«Το Εισοδικό της Αγίας Σοφίας»

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την παρουσίαση του βιβλίου «Το Εισοδικό της Αγίας Σοφίας», εκδόσεις ΔΟΜΟΣ, του Άρχοντα της Μ.τ.Χ.Ε. Χριστόφορου Σωφρονίου, που συνδιοργάνωσε η Ιμβριακή Ένωση Μακεδονίας – Θράκης και η Εταιρία Μελέτης Ίμβρου και Τενέδου. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Ιμβριακής Ένωσης, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου, στις 6.30μμ.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Ιμβριακής Ένωσης και Άρχων της Μ.τ.Χ.Ε. κ. Παύλος Σταματίδης, ο οποίος ανακήρυξε ως ΔΩΡΗΤΗ τον Χριστόφορο Σωφρονίου για τη μεγάλη του προσφορά στην Ιμβριακή Ένωση. Επίσης την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Εταιρίας Μελέτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Ιωάννης Γιαννάκης.

Το βιβλίο παρουσίασαν:

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μιλήτου Ηγούμενος της Ι.Μ.Αγ. Αναστασίας κ. Απόστολος

▪Ο Άρχων της Μ.τ.Χ.Ε., Λογοτέχνης κ. Γιώργος Ξεινός
▪Ο Β΄ Αντιπρόεδρος της Ιμβριακής Ένωσης κ. Γεώργιος Χριστοφορίδης
▪Ο Συγγραφέας κ. Χριστόφορος Σωφρονίου

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο γεν Γραμματέας της ΙΕΜΘ κ. Γεώργιος Κομνηνάρας

Ακολούθησαν τραγούδια από την Χορωδία της Ιμβριακής Ένωσης και δεξίωση στον πρώτο όροφο, όπου ο συγγραφέας υπέγραψε το βιβλίο του.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων