06/05/2019 06/05/2019 Το Σάββατο 4 Μαΐου 2019, ομάδα μαθητών και των συνοδών καθηγητών από την Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολή και από το Ζωγράφειο Γυμνάσιο-Λύκειο της Κωνσταντινούπολης επισκέφθηκε το Μουσείο Αβδήρων και  ξεναγηθήκε από τον αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης. Η επίσκεψη ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο τριήμερης εκδήλωσης με θέμα “Η Πόλη στην Ξάνθη”, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός...
06 Μαΐου, 2019 - 15:23

Το Ζωγράφειο Γυμνάσιο-Λύκειο της Κωνσταντινούπολης στο Μουσείο Αβδήρων

Διαδώστε:
Το Ζωγράφειο Γυμνάσιο-Λύκειο της Κωνσταντινούπολης στο Μουσείο Αβδήρων

Το Σάββατο 4 Μαΐου 2019, ομάδα μαθητών και των συνοδών καθηγητών από την Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολή και από το Ζωγράφειο Γυμνάσιο-Λύκειο της Κωνσταντινούπολης επισκέφθηκε το Μουσείο Αβδήρων και  ξεναγηθήκε από τον αρχαιολόγο της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, άτομα στέκονται, παπούτσια και εσωτερικός χώρος

Η επίσκεψη ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο τριήμερης εκδήλωσης με θέμα “Η Πόλη στην Ξάνθη”, που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Πυροσβεστών Ξάνθης. Μαζί τους και η γνωστή σεφ Μαρία Εκμεκτσίογλου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 12 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, παπούτσια και εσωτερικός χώρος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων