26/02/2020 26/02/2020 Πραγματοποιήθηκε και φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία η Υποδοχή των νέων μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών και υποψηφίων διδακτόρων ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020, στην κατάμεστη Αίθουσα Εκδηλώσεων του ιστορικού Κτηρίου “Κωστής Παλαμάς του Ε.Κ.Π.Α. Τους καθιερωμένους χαιρετισμούς και τις προσφωνήσεις...
26 Φεβρουαρίου, 2020 - 14:09
Τελευταία ενημέρωση: 26/02/2020 - 14:22

Τους νέους Μεταπτυχιακούς Φοιτητές υποδέχθηκε το Τμ. Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας

Διαδώστε:
Τους νέους Μεταπτυχιακούς Φοιτητές υποδέχθηκε το Τμ. Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας

Πραγματοποιήθηκε και φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία η Υποδοχή των νέων μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών και υποψηφίων διδακτόρων ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020, στην κατάμεστη Αίθουσα Εκδηλώσεων του ιστορικού Κτηρίου “Κωστής Παλαμάς του Ε.Κ.Π.Α.

Τους καθιερωμένους χαιρετισμούς και τις προσφωνήσεις ακολούθησαν σημαντικές υπομνήσεις προς τους νέους ερευνητές και ερευνήτριες από τις Αρχές της Θεολογικής Σχολής και του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας, και, στη συνέχεια, έλαβε χώρα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών και Διδακτορικών Σπουδών του Τμήματος, προνοία του Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών και Υποψηφίων Διδακτόρων (Σ.ΜΕ.Κ.ΘΕ.).

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με σύντομη δεξίωση προς τιμή των νέων μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών και υποψηφίων διδακτόρων του Τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας, στους οποίους θερμά ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις σπουδές τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων