07/05/2020 07/05/2020 Συνεχίζεται η παροχή τεχνολογικού εξοπλισμού σε σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων της χώρας, με νέα δωρεά 3.070 συσκευών τάμπλετ και 80 φορητών υπολογιστών, αξίας άνω των 645.000 ευρώ. Η σημαντική αυτή δωρεά έρχεται να προστεθεί στις 15.200 συσκευές τάμπλετ και 2.200 φορητούς υπολογιστές, συνολικής αξίας 2,48 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία έχουν δωρίσει ιδιωτικοί φορείς, επιπλέον...
07 Μαΐου, 2020 - 13:37
Τελευταία ενημέρωση: 07/05/2020 - 13:38

Τρίτη αποστολή τεχνολογικού εξοπλισμού στα σχολεία

Διαδώστε:
Τρίτη αποστολή τεχνολογικού εξοπλισμού στα σχολεία

Συνεχίζεται η παροχή τεχνολογικού εξοπλισμού σε σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων της χώρας, με νέα δωρεά 3.070 συσκευών τάμπλετ και 80 φορητών υπολογιστών, αξίας άνω των 645.000 ευρώ. Η σημαντική αυτή δωρεά έρχεται να προστεθεί στις 15.200 συσκευές τάμπλετ και 2.200 φορητούς υπολογιστές, συνολικής αξίας 2,48 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία έχουν δωρίσει ιδιωτικοί φορείς, επιπλέον του τεχνολογικού εξοπλισμού που έχει ήδη διοχετευθεί στα σχολεία μας από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και του πρόσθετου που δρομολογείται μέσω ΕΣΠΑ.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ευχαριστεί θερμά τους νέους δωρητές:
– τον Όμιλο QUEST (με θυγατρικές εταιρείες iSquare, Info Quest Technologies, Uni Systems, ACS, Cardlink και Quest Energy) για την προσφορά 1000 Apple iPad 4G,
– την Anytime της INTERAMERICAN για την προσφορά 1.500 tablets,
– την ACCENTURE από το χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών,
– την ELPEDISON από το χώρο της ενέργειας,
– την ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ από το χώρο των μη κερδοσκοπικών επιχειρήσεων,
– το ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ και
– το ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ,
για τις δωρεές τους, συνολικού ύψους άνω των 645.000 ευρώ, που αντιστοιχούν σε 3.150 συσκευές φορητών υπολογιστών και τάμπλετ για δομές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας.

Ο εν λόγω εξοπλισμός, που είναι καθ’ οδόν για σχολικές μονάδες, κυρίως πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, θα αποτελεί περιουσία των σχολείων και θα διατίθεται σε μαθητές ή/και εκπαιδευτικούς για προσωρινή χρήση, προκειμένου να διευκολυνθεί η υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, και κυρίως για να συμβάλλει μακροπρόθεσμα στην εμβάθυνση των ψηφιακών δεξιοτήτων. Ο ακριβής αριθμός των συσκευών ανά σχολείο καθορίζεται με βάση το ύψος των δωρεών, το μαθητικό πληθυσμό και τον υφιστάμενο εξοπλισμό των σχολικών μονάδων.

Συνεχίζουμε την κοινή προσπάθεια, ενισχύουμε τα σχολεία μας με τεχνολογικό εξοπλισμό, στηρίζουμε τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς μας, βγαίνουμε από την κρίση νικητές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων