02/08/2021 02/08/2021 Από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνεται η τροποποίηση του ωραρίου λειτουργίας των ανοικτών αρχαιολογικών χώρων, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να σημειωθούν τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Συγκεκριμένα, από αύριο Τρίτη, 3 Αυγούστου, έως και την Πέμπτη, 5 Αυγούστου, για την ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων, οι ανοικτοί...
02 Αυγούστου, 2021 - 15:10
Τελευταία ενημέρωση: 02/08/2021 - 14:57

Τροποποίηση ωραρίου λειτουργίας ανοικτών αρχαιολογικών χώρων

Διαδώστε:
Τροποποίηση ωραρίου λειτουργίας ανοικτών αρχαιολογικών χώρων

Από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνεται η τροποποίηση του ωραρίου λειτουργίας των ανοικτών αρχαιολογικών χώρων, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένεται να σημειωθούν τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, από αύριο Τρίτη, 3 Αυγούστου, έως και την Πέμπτη, 5 Αυγούστου, για την ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζομένων, οι ανοικτοί αρχαιολογικοί χώροι θα παραμείνουν κλειστοί από τις 12 μ.μ. έως τις 5 μ.μ. λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων