25/05/2020 25/05/2020 Εγκρίθηκε η εκτύπωση των νέων διδακτικών βιβλίων του μαθήματος των Θρησκευτικών της Α΄ τάξης Ημερήσιου και Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. και της Β΄ τάξης Ημερήσιου ΕΠΑ.Λ. σχολικού έτους 2020-2021. Με απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας κ. Σοφίας Ζαχαράκη τα νέα βιβλία θα φέρουν τους τίτλους που είχαν και τα παλαιότερα βιβλία Θρησκευτικών του Λυκείου, αυτά δηλαδή που ίσχυαν...
25 Μαΐου, 2020 - 9:21
Τελευταία ενημέρωση: 25/05/2020 - 9:29

Τυπώνονται τα νέα “Θρησκευτικά” για τα ΕΠΑΛ

Διαδώστε:
Τυπώνονται τα νέα “Θρησκευτικά” για τα ΕΠΑΛ

Εγκρίθηκε η εκτύπωση των νέων διδακτικών βιβλίων του μαθήματος των Θρησκευτικών της Α΄ τάξης Ημερήσιου και Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. και της Β΄ τάξης Ημερήσιου ΕΠΑ.Λ. σχολικού έτους 2020-2021.

Με απόφαση της Υφυπουργού Παιδείας κ. Σοφίας Ζαχαράκη τα νέα βιβλία θα φέρουν τους τίτλους που είχαν και τα παλαιότερα βιβλία Θρησκευτικών του Λυκείου, αυτά δηλαδή που ίσχυαν πριν από τους Φακέλους Μαθήματος, που έχουν καταργηθεί.

Έτσι, η Α’ Λυκείου θα διδάσκεται την “Ορθόδοξη Πίστη και Λατρεία” και η Β’ Λυκείου το βιβλίο “Χριστιανισμός και Θρησκεύματα”.

Αυτό που μένει πλέον να διαφανεί είναι το περιεχόμενο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων